Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: TVK

TrogerBroker Előzmény: #90902

Üdv ! Ma tőzsdezárás környékén értem haza az egy hetes távollétemből. Őszintén mondva jót tett hogy egy hétig internet közelben sem voltam..:) Így délután be kellett pótolni a héten a péntek óta történt hírek elolvasását, chartok átnézését, amit részletesen már csak hétvégén fogok. Telón mondták hogy oltári rally van, valahogy volt egy ilyesfajta megérzése hogy kicsinálják a shortosokat... Remélem nem volt közületek senkinek nagy problémája, mert emlékszem múlthéten hogy többen komoly vesztességeket szenvedtek el és arra is hogy utána elég szépen dobálták a shortokat...

Mindenesetre távollétemben egy Synergon longot és TVK longot tartottam.

A Synergon azt hozta amire számítottam ezidő alatt, a TVK magasan túlteljesítette várakozásaimat. Mivel bőven 10 % nyerő fölé kerültem benne és most nézegetem a chartot meg USA zárót, holnap vagy realizálás lesz belőle, vagy "alá teszek" ( inkább kézi lesz az ) valahova egy profitvédő stoppot, mondjuk levédek 10 % nyerőt aztán ha följebb megy, akkor majd azt a szintet is húzom föl. USA zárót elnézve holnap akár réssel is nyithat fölfelé, érdemes lesz figyelni hogy nyitva marad-e, akkor lesz egy jó támpontunk, technikai szintünk.