Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #898927

nekem az az érzésem szándékosan ilyen a helyzet egészségügyben, voltam olyan helyen ahol a rendszerrel nem lett volna gond de a benne lévő orvosok és személyzet tette szarrá az egészet. Hogy ez szándékos és kormányzat ellenes vagy egyszerűen ezek ilyen mocsok emberek nem tudom.
Covid: bemegyek teszteltetni, hétfő kb f2 - a weboldal szerint 8-16óráig végzik a melót H-P-ig - mondom a faszinak teszt.. mondja..jaa azt a rezidensek végzik de 1kor elmennek. jöjjek holnap.. mondom ok.. másnap megyek mondja a faszi áá az csak időpontra és nem is ott van hanem egy másik részen..és H-Sz-P mondom te ökör tegnap voltam itt nem ezt mondtad.. kidülledt a szeme. bementem de az orvosokná sem volt jobb a helyzet, ő most nem ér rá.. mondom de valahol valaki ki van jelölve nem? mondja nem tudja.. stb stb..
Ezek a dolgok nem pénz kérdés és nem rendszer problémák.. a legjobb rendszert is meg tudják hekkelni az ilyen szar alakok.. de ez csak egy példa.. Azért az sem járja kapsz időpontot és kb 2órával később hívnak be.. vagy ott vagy.. nagynehezen kibújik valaki..mondod kihez jöttél..mondják a doktorúr szabin van..meg a qr.anyád.. akkor telefonálj paraszt...

Más helyeken a meglévő rendszerrel jól mennek a dolgok.. gurul.. érzed van folyamat..