Regisztráció Elfelejtett jelszó

önégetés Veszprémben: közveszélyokozás miatt nyomoz a hatóság ...

Ibiza Előzmény: #895103

Nekem jó tapasztalataim vannak az emberekkel. Általában segítőkészek, segítik az öregeket, ha gond van segítenek, balesetnél is azonnal segítség van. De érdekes módon van egy csordaszellem, ha 1-2 autó nem áll meg akkor ő sem, sok autó elmegy mire megáll egy nem birka aki értelmezi a helyzetet.

A legtöbb esetben egyébként rossz a kommunikáció, nem látszik valakinek segítség kell, a segítségre szoruló meg nem jelez megfelelően. Ha egyértelmű a jelzés vagy a szituáció akkor megy a dolog.


A fiataloknál nagyobb a gond y,z,dzs generációk, töketlenek, ottholról hozzák, mindent megcsinálnak helyettük "csináljon már valaki valamit" a hozzáállás, és előbb veszi fel a mobiljával az eseményt mint segítene.

A magam részéről mindenkire van 3 percem aki megérdemli vagy rászorul, a rám spekulálókat elhajtom.

Nem kedvelem az öngyilkosokat, főleg a szemeteket nem, akik a metró alá ugranak oszt 2-3 órára szívnak mások meg beléjük ég az eset, menj az erdőbe vagy a dunapartra oszt old meg. Értem én, jelzés meg ezt kapjátok ki, de lássuk be 1-2 nap 1 hét után már lópöcs ahaaa volt valaki aki felgyújtotta magát Gödöllő..jaaa nem Gödöllő Kecskemét.. . Az öngyilkost azért sem értem mert ha minden mindegy akkor olyan megoldást is kipróbálhatok amit normálisan nem mernék, hátha.. persze..tudom beszűkül a tudat..de azért mert elkezdi hergelni, sajnálni magát. Volt az a riporter csaj (már a neve sem jut eszembe) öngyilkos lett, gondolom látta maga előtt a hatalmas tömeget aki nem tudja feldolgozni a hiányát, nesztek meg sem érdemeltetek megelőztem a korom, most megkapjátok. Oszt max 1 hétig hír a hír és mindenki pótolható.
Az élet egy ringlispíl.. megy pörög rajta vagy..egyszer csak nélküled forog tovább. És? "zúm zúm.. Mi volt ez? az életed haver. akarok másikat, nem öreg ennyi volt. "

Azt gondolom mindenkinek jár 80év méltósággal letöltendő élet, ezzel kell gazdálkodni. Az élet nem igazságos, vannak szépek csúnyák okosak buták, gazdag családba vagy cigánysorra is születhetsz.. vagy bántalmazó környezetbe vagy sok mentort kapsz..lehet szerencsés vagy és van amikor mindig rossz irányba perdül a kerék..
Kapsz indulásnak kártyákat, vagy elfogadod vagy nem, ha nem akkor kemény munka és kemény tanulás van.. egy teljes élet reményével.
Társadalomban élünk, első az egyén a család a mikro környezeted a térséged az országod a földrajzi régiód és a fajod Ember. Ezekben mozgunk ezekben alkotunk ebben a környezetben vannak az interakcióink.

van egy jó mondás:
A nehéz idők kemény embereket hoznak

A kemény emberek jó időket csinálnak

A jó idők silány embereket termelnek

A silány emberek nehéz időket teremtenek..

leng az inga.