Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bejelentkezés a Metaverzumból

Koffein Előzmény: #880302

Ez olyan, mintha 250 évvel ezelőtt Manhattanben vennénk földet, amikor a város épül - mondta Andrew Kiguel, a Tokens.com vezérigazgatója.

Michael Bouhanna, a Sotheby's szakértője és értékesítési vezetője elmondta:

A Decentralandhoz hasonló terekben látjuk a digitális művészet következő határát, ahol a művészek, a gyűjtők és a nézők a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphetnek egymással, és bemutathatják az alapvetően ritka és egyedi, de bárki számára megtekinthető művészeti alkotásokat.

Végül pedig itt a BofA véleménye a metaverzumól:

"A metaverzum olyan tartós virtuális valóság platformokból áll, amelyeket blokklánc technológia hajt, és amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az interakciót. Az aranylázhoz hasonlóan a befektetők és a spekulánsok ezen az új határon belül biztosítják az általuk értékesnek vélt vagyontárgyakat. Az infrastruktúra fejlesztésére számítunk a digitális eszközök interoperabilitásának formájában. A metaverzumra érdemes odafigyelni, tekintettel az 1 milliárd dolláros potenciális piaci lehetőségre. Arra számítunk, hogy ez az új határterület a következő évtizedben fejlődik, és olyan interoperábilis környezetek kialakulásához vezet, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az interakciót, a játékokat, a koncerteken való részvételt és a művészeti galériák látogatását, valamint az NFT-k vásárlását, eladását és kereskedelmét.

https://www.portfolio.hu/uzlet/20211209/egyre-durv...