Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #877263

Hát nagyon nem illett bele ez az Albánia elleni vereség a Rossi érába. Kb. mintha 5-10 évet ugrottunk volna vissza az időben.

Azt lehetett látni, hogy Rossi eddigi legrosszabb meccse a szlovákok elleni 2-0 volt (a szlovákoknak), de ott az legalább egy nevesebb ellenfél.

Utána szépen fel lett építve a válogatott és látni lehetett, hogy mit akar és mit tud játszani. Odatették magukat, mindenki és csapatként dolgoztak.

Aztán az EB volt ennek a folyamatnak a csúcspontja, ahol 10 percen múlt, hogy nem jutott tovább a csapat, de alapvetően nagyobb sikerként élhettük meg a szereplést, mint a 2016-os EB részvételt. 2016 után hasonlóan durrant ki a válogatott teljesítménye, mint most az EB után.

Az angolok ellen momentuma nem volt a csapatnak és simán lemostak minket 4-0-ra és ha 8-0 lett volna, akkor sem szólhattunk volna semmit. Ezt követte a mostani albán vereség. Nem néztem végig a meccset, csak kb. a 15 perctől a 65.-ig.

Én azt láttam, hogy mindegyik azt gondolja, hogy majd a másik fut helyette, majd valahogy csak találunk egy gólt. Nem mondanám, hogy gyenge ez az albán válogatott , már évek óta elég keményen küzdenek és megszenvednek ellenük komolyabb válogatottak is. De ez a lélektelen, pontatlan játék eddig nem volt jellemző a Rossi érára. És még azt sem mondom, hogy én másokat küldtem volna fel a pályára! Talán behoztam volna Sallóit és játszattam volna egy 3-4-1-2-t, de Sallói sem váltotta volna meg ezt a csapatot. Egyszerűen valahogy a középpályán voltunk harmat gyengék.

Nem tudom, még azt sem mondani, hogy a hiányzók (Kalmár, Nego, Lovrencsics, Szalai) tudtak volna mást játszani, vagy Schafer-rel más lett volna. Egyszerűen motiválatlannak tűntek, akik a pályán voltak és ez megbocsáthatatlan!