Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kinek van jobb négere?

matgab Előzmény: #876800

Igazából azon mindig csodálkozom, hogy olyan játékosok, akik profik , akik hetente több millió forintnyi értékű pénzt kapnak, azok, hogyan lehet hogy nincs annyi agyuk , önkontrolljuk, hogy ne toporzékoljanak, ne dühöngjenek, ne anyázzák a bírót, ne rúgják el a sípszó után a labdát, ne rántsák le magukról a mezt gólörömükben??

Ez a barom Laiduni így kiállíttatta magát, mert dühöngött egy olyan bírónál, akinél mindenki tudja, hogy minden megkérdőjelezést személyes sértésnek fog fel.

És emiatt az idiótaság miatt behozhatatlan hátrányba került a Fradi. A másik amit nem értek,hogy mindkét félidő első 10 percében csak ténferegtek a Fradi játékosok, mint akik nincsenek maguknál... Ezen a szinten ennyi eladott labdából gólokat kapunk- ez egyértelmű. Márpedig mind Laiduni viselkedése, mind a koncentrációs problémák a meccs elején felvetik nekem Ströger felelősségét. Illetve Laiduni esetében is látszott, hogy már nagyon fárad, emiatt volt dekoncentrált. Az első buta sárga után le kellett volna cserélni.

Mindazonáltal ez a párbaj nem tegnap ment el, hanem Svájcban. Ott még ha nem is rúgjuk be a 11-est- mert ilyen van- akkor is 2 védekező középpályás mellett nem lett volna szabad 3 gólt kapni 10 ember ellen (65. percig)!

És jóval korábban át kellett volna állni támadó felfogásba Mak-kal vagy akárkivel. Szépen játszani körbe körbe a labdával (gyorsan), amíg nem hibázik az ellenfél. De láthatóan és zavaróan nem tudott mit kezdeni a Fradi kint az emberelőnyével. Pedig 1995-ben ugye pont a Grasshoppers ellen nyert 3-0ra a Fradi, méghozzá úgy, hogy ember előnybe kerültek.

Ez a Young Boys sokkal gyengébb csapat volt , mint a Praha. Azt gondolom, hogy egy rebrovi fegyelmezettséggel simán ki lehetett volna ütni. Kár érte.

Ami még rossz - ha a rebrovi csapattal hasonlítjuk össze - hogy nem lehetett látni, hogy mit is akar pontosan játszani a csapat. Illetve, ha a Praha ellen nem lett volna iszonyatos mákunk itthon és idegenben is, akkor ott simán kiestünk volna. A Young boys ellen meg kettős vereség. Rebrov idején a Celtic és a Zagreb páros szerintem erősebb ellenfelek voltak, mint a Praha+ YB, ott mégis továbbmentünk, itt meg elakadtunk.

Rebrov klasszis edző volt, valami ilyen kemény konok, következetes szigorú edzőre van szüksége a magyar csapatoknak.