Regisztráció Elfelejtett jelszó

nincs új a nap alatt, ezek nem változnak.

Ibiza Előzmény: #876481

ha már minősítgetés-- hüje voltál az is maradsz.. mitől változnál mesüge...ez csak rosszabb lesz :)
Ott az idézőjel, szerintem nindenki tudja kitől idéztem ha nem akkor kérsz segítséget valami 6évestől és rákeres neked a gúgli kiscimborádnál..

nekem szinesen szép a világ még egy ilyen láma véleménye is kell bele, én max áttekerem mert nem sok zacc van benne.. felszines..kiszámíthatóan hatásvadász és csupán a véleményed alátámasztásához írtad a katyvaszt.. az irányultságaid nem érdekelnek..tőlem gyurcsótányra onanizálhatsz ha ez jön be neked..
ha személyeskedsz nyakon b@szlak.. ha a véleményedet írod azt ha akarom olvasom ha akarom nem.. TGM-et is elolvasom mert van benne valami gondolatiság.. az az igazság sokat nem adsz hozzá a forumhoz, nem láttam valami informálisat, segítőset tőled.
Az ilyenek általában csak kivenni akarnak, ez egy generikus adottság..nincs ezzel gond.. oviban is voltak akik várat építettek és voltak akik próbálták tönkretenni.. ilyen vagy.. de nyugi nem vagy egyedül.. ott vannak a barátaid az egész komcsilibsi bagázs :)