Regisztráció Elfelejtett jelszó

!!! Finalmente! Il auto ultimo !!! Allora! Allora!

TrendMan

"!! ️ AUSZTRÁLIÁBAN AZ ELSŐ HIDROGÉN AUTÓ KERESKEDELMEN VAN!! ️

Amíg az utolsó csepp olajat keressük, Ausztrália első hidrogénautója forgalomba kerül, mindössze 5 perc alatt rakodó állomásokkal.

Az autó 900 kilométert fut egy töltettel, és mozgás közben megtisztítja a levegőt.

Először alkalmazzák tömegesen a hidrogén üzemanyagcellás technológiát egy forgalmazott autón, és mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy ilyen jelentős autonómiával rendelkezz, nagyon alacsony töltési idővel.

Hyundai Nexo a Hyundai, egy kishengeres autó, amely legyőzi az összes világautógyártóját, és fenntarthatósági rekordot állít fel; 6,27 kilogramm hidrogénnel 449.100 liter levegőt tisztít az utazás során (amennyit 33 személyi lélegzetvétel egy egész napra) és csak vizet bocsát ki a kipufogó csövéből. Ez az autó nem termel szén-dioxidot, vagy egyéb szennyezőanyag-kibocsátást;

Csak gondolj bele, hogy egy ugyanolyan távolságra hagyományos égésű motorral rendelkező jármű kb. 126 kg szén-dioxidot bocsát ki.

A hidrogénmotor belép az autópiacra, és a világ által örökbefogadott fenntartható mobilitási megoldások között az elektromos csatlakozására koncentrál. A Hyunday lesz a világ első autós cége, amely hidrogén üzemanyagcellás járművet gyárt a piacra.

Az autó egy hidrogén üzemanyag-cellás rendszert szerel fel, amely villamos energiát termel, egy olyan membránszerkezeten keresztül megy át a gázzal, ahol a külső környezetből vett levegővel találkozik, egy elektromos motorral működő folyamattal. Lítium-ion akkumulátorban tárolják a túlzott áramot, beleértve a fékezés során felhalmozódott energiát. Nexo 5 percig tart a feltöltés.

Ausztrália az első ország, ahol az autót eladták, ahol az első tankoló állomásokat is megépítették.

Egy valódi vízió a fenntartható jövőről."

https://www.facebook.com/nicola.lupo.5602/posts/53...

Remélem legalább a fele igaz.