szerintem sakkoznak
matgab Előzmény: #874321Amúgy szerintem leginkább a német válogatott ellen van esélyünk. Annak ellenére, hogy az idegenbeli meccs lesz.
Szerintem a Portugálok is meg fogják verni a németeket. És ha esetleg több, mint 2 góllal vernék őket- ami a mai német válogatott esetében benne van a pakliban- akkor a németek a 3. forduló előtt 0 ponttal és -3-as gólkülönbséggel fognak állni. Emiatt, hogy biztos továbbjussanak, nagyon neki fognak esni a magyaroknak az elején. Aminek két pozitív lehetősége lehet magyar szempontból: vagy egy gyors kontrából vezetést is szerezhetünk (csak ne Szalai legyen a csatárunk!!), vagy ha sikeresen védekezünk , akkor 0-0 vagy max 1-0 (németeknek) esetén a németeknek minden egy lapra kell feltegyenek. És akkor megintcsak jöhet egy kontra.
Továbbjutni ebből a csoportból, úgy, hogy nem lett meg a Portugálok ellen az X nem fogunk, hiszen a franciáktól kapunk még legalább hármat és -6-os gólkülönbségről még akkor sem jutunk tovább, ha nyerünk 1-0-ra...
Bazzeg Mexikóban 86-ban mennyire egyszerű lett volna továbbjutni, ha nem csesszük el annyira az orosz meccset!