Regisztráció Elfelejtett jelszó

re2

Spade Előzmény: #874102

Én 18-tól mondom h változást látok. ha a mészáros elveszi akkor piaci áron kifizeti, amiket mondasz az simcskára volt jellemző aki ma már szabadságharcos. A balatoni partokat már gyurcsány is el akarta venni, asszem épp a fidesz adta vissza.

Persze h nem normális de legalább az ország is meg te is gazdagodsz, gyurcsánynál meg szegényedtél.

Azért a swietelsky meg a strabag nem gagyi cégek, mégis a swetelsky baszta el az m0-t A strabag több munkát kap mint mészáros. Az árakat meg össze lehet hasonlítani csak jó nagy melot kell beletenni, persze egyszerűbb lopásnak meg korrupciónak nyilvánítani :)

A swietelsky meg még pár osztrák meg francia cég a 4-esben is benne volt és a siemens is meg a thomson csupa noname cégek.:) El is baszták.

Az a jó h itt mindent vissza lehet nézni h mi volt a múltban ki mit csinált hogy működött :) Itt még egy kossuth is lelépett a pénztárral, nem csak a kun béla. Viszont halottak még nem szavaztak nagy számban mint a demokrácia őshazájában, ettől se tekinthetsz el

Sztem te vagy elfogult a múlt alapján és nem alaptalanul, de nem látod h lassan fodul a szitu, sztem. Gyurcsánnyal is fog. Sokkal sötétebb lesz. Én 2026-ig hagynám ov-t ahogy kérte h teljesítse be az igért felzárkózást az eu-hoz, mert ezt csak ő teheti meg (még sohasem 1910-ben sem voltunk közelebb az eu szinthez) nem függetlenül a külföldi fejleményektől. Ezt a lehetőséget kár lenne elbaszni egy karigeri miatt, akinél budapest demszky szintjére fog sok szempontból lesüllyedni talán még ebben a ciklusában