Regisztráció Elfelejtett jelszó

re2

matgab Előzmény: #874100

Ahhoz, hogy ezt így lásd nagyon elvakultan kell nézni.

Építőiparban mindig meg lehet magyarázni, hogy miért kerül az a dolog annyiba, meg azt is, hogy miért kerül tízszer annyiba. Igen , pont ezért nem véletlenül a nagy építőipari cégek NER-es cégek kapják a munkákat és onnan szedik ki a legtöbb osztalékot.

De azért azt csak látod te is, hogy a NER Magyarországon felzabál mindent, az építőipar mellett a turisztikát, az informatikát, a médiát, a reklámipart, az egészségügyet, az ingatlan ipart, a logisztikát és mindent is!

És ebben a nagy zabálásban Várkonyi Andreák hoznak létre cégeket , amik 90%-os nyereséghányaddal működnek... Szerinted ilyen van valós piaci viszonyok között?

Hány és hány vállalkozótól lehetett hallani hogy bezsarolták, hogy adja el a vállalkozását a NER lovagoknak?
Megkerülhetetlenek az egész gazdaságban és teljesen törvényen felüliként kezelik magukat. Jól látni, hogy mit csinálnak a Balatonnál a nádasokkal, szabadstrandokkal... Lebetonoznak mindent és kisajátítják. És akkor még nem is arról beszélünk, hogy Kalota Gábor (vagy a thaiföldi nagykövet) milyen büntetést kap(ott)?

Ez szerinted jó és normális?


Normális az általad hozott példa, hogy kihoznak egy holland céget nyertesnek, csak azért, hogy fogja be a pofáját mindenki? Nem egy olyan cégnek kellett volna nyernie, aki meg tud építeni egy ilyen hidat jó minőségben gazdaságosan?

Persze ha nem volt a tenderre más jelentkező és nem NER-es céget akartak megbízni, akkor a hollandnak kellett nyernie. És persze, hogy más normális jelentkező nincs, hiszen már nem is jelentkeznek, mert egy ilyen tender elkészítése is sok pénz és úgysem nyerhetnek a NER cégek mellett, ezért komoly nemzetközi cég már nem is jelentkezik...

Szomorú ez nagyon. De a rendszer sajnos nem változott, ugyanaz, mint az elmúlt 70 évben volt, csak míg régen a szovjetek , aztán a nyugatét a rendszerváltás után, most meg a hazai kiskirályok seggét nyalatják a néppel a politikusok.

És egyik sem jó , de nincs tisztességes politikai erő Magyarországon.

És azt sem tartom normálisnak , hogy Kövér is úgy uralkodik a parlamentben , mintha az övé lenne és ha azt mondják rájuk, hogy ficsúr, akkor büntet 9 millióval, míg Orbán vagy bármelyik Fideszes politikus meg mondhat bármit az ellenzékre.

Aztán a Fidesz visítana , mint a szopós malac, ha ugyanezt eljátszanák velük 2022-től vagy akármikor.

Elszomorító ez az egész! Mondom én, aki családilag mindig is antikommunisták voltunk! Dédapám az oroszok lőtték le civilként hátulról, másik ágon dédanyámat kergették kergették az oroszok és mikor a férje meg akarta védeni, akkor úgy megverték, hogy abba halt bele pár hónapon belül. Nagyapám amikor jelentette , hogy a TSZ elnök tönkreteszi a földeket, akkor bevitte az ÁVO és 2 hétig bent tartották, apám 56-ban kint tüntetett a rádiónál és soha nem lépett be a pártba, holott külügyi diplomata poziciót ajánlottak neki (család másik ága KB tag volt). Anyám sem lépett be a pártba soha, nem is kaptunk nemhogy tanácsi lakást, de még telefont sem, pedig 1967 óta vártak a vonalra a szüleim. 1992-ben kaptunk értesítést, hogy már 3. -ok vagyunk a listán, de államérdekből még hátrébb helyezhetnek (pedig az utcában már mindenkinek volt telefonja).

Szóval én már azelőtt voltam nemzeti konzervatívizmussal megfertőzve, mielőtt még a Fidesz az lett volna és úgy látom én maradok, de a Fidesz, az átmegy valami egészen másba.