Regisztráció Elfelejtett jelszó

PRfecónak

Ibiza Előzmény: #873418

:) Sajnos a korodnál fogva csak a közösségi oldalakról eszed a neked készített tápot. Hiányzik a lényeglátás a fiatalokból. Legyen Ford bronco, sok lájk és gyors internet, fotelforradalom a tolvaj orbán ellen, szabadságot..mi kell még a bigmec mellé, kerek az élet.
Nem hinném te usában vagy nyugat-európában szocializálódtál volna hanem ottholról ahol a szüleid is a szocializmusban szocializálódtak és ezt adták tovább neked.
Mindig a saját csapdádba esel, a kor nálad erény, erre szoktam mondani én már voltam ötven, és te leszel?
A megélt dolgok a minőségi élet, az alkotás ami számít a többi az csak vegetáció.
Csak jelzem, olyan a szakmám a foglalkozásom a környezetem ami folyamatosan fiatalon tart a hatvan közelében is. Kiélem a kreativitásom, a szervező és tervező képességem.
Tavaly volt egy nagyon kemény évem, iszonyat energiákat és motiváltságot találtam magamban, életem legnagyobb kockázatát vállaltam, egy nagy projektet szerveztem meg és vittem végig.
Most ennek egy új változatát rakom össze, csak még bonyolultabb és még összetettebb.. félelmetes és csodás érzés.

Amúgy Prfecónak írtam mert talán emléxik az előzményekre.
Ha kapsz mézet államtól akkor nem kell lopni mert terem a pénz.
Fidesz magas hatásfokkal veszi fel az eus támogatásokat és a haverokkal csináltatja meg, még a feljelentgetések mellett sem találnak benne kifogást, tehát jól teljesítik, túlszámlázni sem nagyon lehet mert azt is nézik.
de nyílván te jobban tudod, én meg szoktam nézni a mérlegeket abból azért látszódnak dolgok ha egy kicsit is konyítasz hozzá.

Még soha nem volt ilyen jó dolguk az embereknek, épül szépül minden, tele van beruházással az ország, pezseg a gazdaság... még a járvány ellenére is van mozgás.

A liberálbolsevik komcsik nézd meg miben tudnak gondolkodni, szakértői díjakkal elköltségelni, megrendelni takarítást a városban nem elvégezni a számla fele vissza a zsebbe..virágosítás viráglocsolás..miközben még a tavalyiak is kiszáradtak.. stb stb..


Ha a fidesz úgy lop, hogy államadósság nem emelkedett, pezseg a gazdaság, folyamatosan csökkennek az adók, épül szépül minden, és minden majomnak adnak ingyen pénzt, akkor qrvára tudnak valamit.


2473x elmondtam a fidesz nálam 51%os.. de sok mindent jól csinálnak, a sok töketlen fiatalba nyomják a pénzt, tök felesleges, eszük nincs sok vissza akarják szavazni a libsibalt, utána majd nyávoghatnak de ki a f..t érdekelnek. Felveszik a fideszes juttatásokat és lázadoznak... :DD kemények mint az asztal sarka.. nem véletlenül úgy néznek ki mint a csajok.

Ja csak a lopásról, a svájci Zug kantonban ott hemzsegnek a magyar pártok kijáró emberei és strómanjai... olvass utána.