Regisztráció Elfelejtett jelszó

nem értem mi az üzlet ebben.

Ibiza Előzmény: #873112

igen, érzékelem és értem én, hogy soros féle agymenés nem kedveli Bibit (netanjahu beceneve) de ettől még fontos lenne a pelesztín kérdésben állást foglalni, főleg ha már az igazság és a szabadság nagy bajnokai vagyunk. Teljesen jogos a palesztín követelés és a szabadságharc, egyértelműen agresszorok a zsidók ebben a térségben ráadásul folyamatosan újabb és újabb területeket akarnakszerezni. Nem ér akkorát a netanjahus kapcsolat. Usában is előre letették a voksot Orbánék és nyíltan támogatták trumpit, mivel nem ő nyert hátránnyal indul az usa kapcsolat. Ilyen esetben akkor vallok színt, ha látom az esélyeket, vagy kivárom a végét. A támogatásunk nem adott sok többletet a jelölteknek sem.
Orbánék jól viszik a külpolitikát, magas színtre vitték a kapcsolatépítést, előre gondolkodnak. Erősen védik a magyar érdekeket. Ami nem tetszik, lehetne kicsit árnyaltabban, nem kell mindig konfrontálódni. Fontos kérdésekben el kell menni a falig de arányosan.
Csak nézzük a másik oldalt, Bibi bármikor eladna minket ha abból előnye származik, ilyen a politika és ilyenek a zsidók. Nem emlékszem bármilyen kérdésben kiállt volna mellettünk israel.
Korábban is erősen barátkoztak israellel még is antiszemitizmust kiálltottak nálunk. A magyarok kevésbé antiszemiták mint a külföldiek még is fegyverként használják ellenünk.
Nyílván nem látunk mindent, hiszen a nyílt diplomácia kis része a valódi diplomáciának a titkos megállapodássokkal. Mivel a zsidók átszövik a társadalmakat, a gazdaságot benne vannak az államapparátusokban a tudományban az új fejlesztésekben, aránytalanul magas a reprezentációjuk ezeken a területeken, nem zárom ki a következő választások háttérinformációit erővonalait is átláthatják és arról információkat adhatnak.