Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #871873

Ennek a cikknek minden szava igaz szerintem.

Ráadásul ez a social média nagyon durva hatással van a nők tudatára, mind azt hiszi, hogy rajtuk kívül mindenki másnak játék az élet, mindenki luxus helyeken nyaral, csoda autókkal járnak, divatos ruhákban, luxus kiegészítőkkel. És legyen egy jóképű sármos pasi is, szintén vállalkozói vagyonnal a háta mögött, de annyi szabadidővel , mint amennyi egy munkanélkülinek van.

És azt hiszik a csajok, hogy mivel mindenkinek jár, ezért ez nekik is jár.

Meg amúgy is, egyszer már tavaly felszedte őket egy ilyen pasi és bár csak egy éjszakás kapcsolat lett belőle, de hát ha már egyszer sikerült, akkor nem fogja lejjebb adni annál!

Lehetne még egy két komolyabb jellegű mainstreamtől független cikk arról is, hogy akinek viszont összejött a házasság, azon nők nagy része hogyan válik a tündibündi cuki feleségből házisárkánnyá, főleg amint legalább egy gyereket szül a kapcsolatban. Hogy válnak a férfiak által nyújtott gesztusok, "szolgáltatások" egyre inkább elvárássá, hogyan van az, hogy a férfi munkák maradnak a férfiak dolga, míg a háztartás , gyereknevelés is miként válik alapelvárássa a nők szemében. Miért természetes még a mai nagy emancipált világban is az, hogy a lakhatást általában a férfiak biztosítják, hogy a nagyobb vagyon elemeket is általában ők veszik. Vagy ha nem ők, akkor is max 50-50%, de kb az én ismerősi körömben olyan 80% az biztos, hogy nem 50-50 hanem minimum 80-20.

Hogyan alakít ki nagyon sok nő egy egyfajta csendes terrort, amiből a férfi néha egy egy sörözés vagy sportolás erejéig hogyan szabadulhat az asszony kiváltságos kegye által.


Szóval érdekes lenne ezekről is beszélni, de a mai médiát uralja a feminizmus, az lmbtq, a cionizmus, a blm és mindenféle egyéb deviania, amik már lassan nem is számítanak devianciának...