Regisztráció Elfelejtett jelszó

Matgabnak

Ibiza Előzmény: #870878

rám gondolsz?
Csak elmondom.

- Minden ember egyet ér, és az minősíti amit tesz
- Egy népet sem lehet a vallása vagy származása miatt irtani.
- azt kikérem magamnak egyesek állandóan előtérbe nyomják a képüket és nem egyforma megdöbbenéssel állnak mások fájdalma vesztesége felé.
- Minden kisebbségnek minden csoportnak legyen emlékhelye ahol emlékezhet, ahol leróhatja a háláját, elmondhatja a fájdalmát. Egyforma mennyiségben egyforma költséggel.
- minden veszteség, irtás, üldözés úgy alakul ki, rosszkor vagy rossz helyen, lásd szírek, hutuk,tuszik, zsidók, cigányok, magyarok, örmények...stb stb.. az irtás, vélhetően ez benne van az ember alantas genetikai kódjában. irtottak kommunisták nácik (mindkettő szocialista) irtottak vallási alapon, bőrszín alapján, nemzetiség szerint..
- Kikérem magamnak bárki felelőssé tegyen bármilyen irtással kapcsolatban, nem én voltam nem a családom, nem fizetek semmit, rosszkor voltak rossz helyen, tegyék azt amit a magyaroknak ajánlanak, tanuljanak az esetből, lépjenek túl, és nézzenek előre, ne a múlton rágódjanak.

- azt is kikérem magamnak nem gondolkodhatok szabadon különböző eseményekről. Alap emberi jog a a gondolkodás és a szólás szabadsága. A tények önmagukért beszélnek, ha eősek a tények akkor esély nincs megkérdőjelezni.

Nekem a holokauszt kapcsán vannak kérdéseim: csak az egyszerűbbek.
- miért nem bombázták a szövetségesek a haláltáborokba vezető sineket? Napi 10km lebombázása után 1-2 hétre késleltetik a deportálásokat. Ez mi?
- A preciz és hatékony németek miért fáradtak azzal, hogy elszállítják sok sok kilométerre a kivégzendőket? Minden országban vannak stadionok, gyártelepek kohók...

Amit még nem értek: A zsidókat ért igazságtalanságok embertelenségek okán miért nem úgy viselkednek a zsidók a zsidó állam ahogy másoktól elvárja? lásd Palesztína vagy a palesztínok. Miért nem egyenlő nekik mindenki (ök is).

Ha mindenki egyforma mércével mérne..(önmagát is)
Annyit várna másoktól mint amit maga tesz
Azt kívánná másoknak amit magának is szeretne..
akkor 90%al jobb lenne a világ.
De a hatalom mámora, a magasabbrendűség hamis ábrándja a kiválasztottság érzése, a megteszem mert megtehetem kielégülése mocsokká teszi a világot.


Az emberek 80%a alapból jó. a 20% szarja tele a világot.