dax
KB58 Előzmény: #866987Szia Lenthor!
Én is folyamatosan figyelem a beírásaid, chartjaid, köszönet értük. A mai előrejelzésed is tökéletes volt. Párhuzamosan figyeltem a DAX-ot és a WTI-t (sajnos nem elég korán reggeltől), aztán végül sikerült kihagynom mindkét nagyon jó longos belépőt (pedig elég egyértelműen látszottak a saját chartjaimon is).
Legutóbb azzal reagáltam az általad jelzett jó irányra és célárra, hogy betettem Regi13 H1 chartját, amin a 13650 jó célárnak látszik egyelőre.
Abban igazad van, hogy reagálhatnánk gyakrabban az általad betett elemzésekre, chartokra, hogy hasonlóan látjuk-e vagy esetleg másképp, időnként betéve egy-egy chartot is akár. Én ezt azért nem viszem mostanában túlzásba, mert nem tudok hozzátenni az általad betett elemzésekhez, chartokhoz, te olyan pedig olyan kreatív és termékeny vagy, hogy éppen elég lenne téged csak követni (de mint a mai példa is mutatja, sokszor még az sem sikerül).
Macskaegér szokott időnként érdemben reagálni az általad betett elemzésekre, chartokra, és szintén jó chartokat betenni.
Nagyon hiányoznának az elemzéseid, chartjaid, ha tényleg visszavonulnál és bízunk benne, hogy jövőre is olvashatjuk az elemzéseid, láthatjuk a chartjaid itt a fórumon.
Boldog, békés Karácsonyt neked és minden fórum tagnak.