Regisztráció Elfelejtett jelszó

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

Ibiza Előzmény: #865997

"..nem vetkőzöm le és nem kezdek el rohanni egy szál faszba, ha nincs takargatnivalóm, hanem ott maradok, elmondom hogy ki vagyok stb"
Ilyet tényként nem olvastam.
Nem mentegetem mert egy f@sz,nem is érdekel a sorsa, nem gondolkodnak? Biztosan felhívták a figyelmét ilyenekre. Ha csinálok valamit akkor csináljam rendesen mármint a képviselőséget de lehet félreértette. Nekem nincs gondom ha valaki a 4fal között hódol az irányultságának. Ami elég fura a balos média hirtelen homofób lett? Politikusok festők szinészek zenészek között is volt mindig is ferdehajlamú. Attól még tették a dolgukat. Én is ismerek és kedvelek ilyen srácot, de kifelé nem látszik semmi. De látod már mindenhová berakják a szoposszájú szarokat lásd pl a cila vagy ki a f,,m...megy az érzékenyítés.
Vonát ne mentegesd mert több tanu látta, dunaparton volt egy bjuzibár az volt az első, azért nem keménykedett.
Volner is a susnyákosba vitte a kiskorú prostit.
Ebből látható bárkit bezsarolhatnak vagy leszecskázhatnak.
Ami egyoldalú, hogy ballibsi oldalon semminek nincs következménye, lóbálhatod a kokót, lopásról korrupcióról beszélhetsz, és még magadat sem kell felismerni és megúszod.
Amúgy vonát amikor elöször láttam már akkor mondtam ő egy királylány de mindenképp egy bájgúnár.
Ahogy az eu-s parlamentet elnéztem ott a nagyobb rész az erősen irányult..főleg a libsi oldal.. még nézni is tereh.

az biztos mocskos 2022es választás lesz.