A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József
Ibiza Előzmény: #865997"..nem vetkőzöm le és nem kezdek el rohanni egy szál faszba, ha nincs takargatnivalóm, hanem ott maradok, elmondom hogy ki vagyok stb"
Ilyet tényként nem olvastam.
Nem mentegetem mert egy f@sz,nem is érdekel a sorsa, nem gondolkodnak? Biztosan felhívták a figyelmét ilyenekre. Ha csinálok valamit akkor csináljam rendesen mármint a képviselőséget de lehet félreértette. Nekem nincs gondom ha valaki a 4fal között hódol az irányultságának. Ami elég fura a balos média hirtelen homofób lett? Politikusok festők szinészek zenészek között is volt mindig is ferdehajlamú. Attól még tették a dolgukat. Én is ismerek és kedvelek ilyen srácot, de kifelé nem látszik semmi. De látod már mindenhová berakják a szoposszájú szarokat lásd pl a cila vagy ki a f,,m...megy az érzékenyítés.
Vonát ne mentegesd mert több tanu látta, dunaparton volt egy bjuzibár az volt az első, azért nem keménykedett.
Volner is a susnyákosba vitte a kiskorú prostit.
Ebből látható bárkit bezsarolhatnak vagy leszecskázhatnak.
Ami egyoldalú, hogy ballibsi oldalon semminek nincs következménye, lóbálhatod a kokót, lopásról korrupcióról beszélhetsz, és még magadat sem kell felismerni és megúszod.
Amúgy vonát amikor elöször láttam már akkor mondtam ő egy királylány de mindenképp egy bájgúnár.
Ahogy az eu-s parlamentet elnéztem ott a nagyobb rész az erősen irányult..főleg a libsi oldal.. még nézni is tereh.
az biztos mocskos 2022es választás lesz.