Regisztráció Elfelejtett jelszó

Buffett bevásárolt?

Koffein

Warren Buffett, a világ egyik legnagyobb befektetője bevásárolhatott valamilyen fontos társaság részvényeiből – talán a Teslából. Erről szólnak a pletykák és a találgatások a Finanzen.net német oldal szerint. Az egyik alapja a híresztelésnek, hogy a Tesla tulajdonosi körében felfedeztek egy meg nem nevezett részvényest, 50 millió darabos tulajdonnal. A másik, hogy a legutóbbi negyedéves jelentésben a Berkshire Hatthaway utalt arra, hogy a tőzsdefelügyelet (SEC) engedélyével titokban tart valamit.

A 13F űrlap záradékából kiderül, hogy létezik olyan megállapodás, amelyet közvetlenül a SEC-vel kötöttek, és amely nem nyilvános tranzakcióra utal. David Kass, a Marylandi Egyetem professzora szerint Buffett most kétségtelenül nagy pozíciót épít, és ezt a következő 13F jelentésben fedheti fel. Más elemzők is feltételezik, hogy egy nagy tőzsdei társaságnak kell rejlenie a célpontnak a külön megállapodás mögött.

ez már csak így megy, a főni leruccan Berlinbe, nem talált parkolót és jön egy új modellcsalád

"Új, kompakt kategóriájú járműmodellt akar kifejleszteni kifejezetten az európai piac számára. Nemrég voltam Berlinben egy X modellel, és sok problémánk volt, hogy olyan parkolóhelyet találjunk, amelybe az autó belefér magyarázta Musk."

https://privatbankar.hu/cikkek/reszveny/musk-parko...