Regisztráció Elfelejtett jelszó

Winkler interjú

Koffein Előzmény: #865638

a máshol az a tc volt https://totalcar.hu/magazin/velemeny/2020/10/30/wi... hogy az új főszerkesztő bevágódjon az új vezetésnél... eléggé méltatlan írás, ennyi erővel elmehetett volna házzá személyesen, elindítja a kamerát s pofán köpi, majd feltolja a tc-re, hogy ennyit ér a winkler, ezt istenítitek ti suttyerákok? most hogy nincs itt, már kinyitom a pofámat ám! na az ilyen emberektől mentsen meg a jó isten... égéstérbe is nyalta a seggét, majd kiad egy ilyen cikket... pfőőőj...

gondolom ezt is olvastad és nem csak az új péteres részt:

"Az első tíz évben ez ment, aztán egyre nagyobb nyomás volt, hogy mi hogyan ne legyen. Ritkán mondták ki, hogy nem kéne ezt vagy azt írni erről és arról az autóról, és egyre jobban kikristályosodott a probléma, hogy velem nem lehet tárgyalni. Emiatt a vállalat nyomást kapott a szponzoroktól, a vállalat ezt rányomta az ügyvezetőre, ő meg rám. A második tíz év elején a munkanapjaim elején egy-másfél órába telt, hogy el kellett mesélnem az ügyvezetőnek, miért ne rúgja ki a Vályi Pistát. Hogy mennyi mindent csinál, zseniálisan tartja a közönséggel a kapcsolatot, az Égéstérben is nagyon jó, és ráadásul annyit keres, mint egy coopos árufeltöltő, ami viszont baj. Ezt előadni minden nap heteken, hónapokon keresztül elég fárasztó. Akkor már az Uj Péterék elmentek, hátország nélkül maradtam. Egy idő után mondtam, hogy köszi, hozzunk itt egy vezéráldozatot, ami nélkül gördülékenyebb lesz és lemondtam a főszerkesztőségről ezután ment el a Bandi meg a Pista is. Már senki sem védte meg a dolgozót meg a cikket, de pénzt termelni meg könnyebbé vált. Kevésbé lettek karcosak a konfliktusok, vagy csak érezte az importőr, hogy nincs ott végre a gyökér Winkler, aki azt mondja, hogy nagyon sajnálja, ami nekik fáj, de viszonthallásra, majd találkozunk a következő sajtóúton. Szóval a Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index."

meg lehet hogy sokan nem tudtak a háttér alkukról

"...amikor lemondtam a főszerkesztőségről, az volt a deal egyik része, hogy örökös home office-ban dolgozom, nem rontom bent a levegőt az eretnek elképzeléseimmel."

kis részleteket ismerünk, de hát no, ki mit lát meg a sorok közt...