Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #863213

Teljesen érthetetlen kínszenvedés volt ez a 60. percig sima meccs.

Ha azon múlna hogy fellocsolták a füvet, akkor hogy hogy a 60. percig ez nem tűnt fel a fiúknak??

Én sokkal inkább azt láttam, hogy a 2. gól után Rebrov is örült és olyan fejet vágott, mintha meglenne a továbbjutás. Ez teljesen érződött a pályán, ahogy azonnal alábbhagyott a koncentráció. Ami az amúgy is elég sebezhető baloldalunkon egyből éreztette hatását. Az is egyértelmű, hogy Frimpong nincs olyan tudású védő, mint Kovacevic. A szögletnél amiből az első gólt kaptuk, széepn elzárták Somalia-t, de BL szinten ilyenekre fel kell készülni. A 2. kapott gól megint úgy érkeztek be a passzok a bal oldali védelemről, hogy 2-3 méterre voltak a védők a támadóktól, sehol nem volt egy fizikai kontakt sem.

Blazic jól teljesített az első 60 percben, mindenhol ott volt és mindig ő mentett , főleg a Civic oldaláról folyamatosan érkező veszélyes beadásokat. Utána egyszerűen fejben elfáradt sztem.

A koncentrációs problémák persze kapott gólokhoz vezetnek és óriási mázlink volt azért a két 11-es szituval, mert Kharatin-szerű esetekért simán fújnak be 11-est főleg idegenben, ha meg épp nem találja el a kezét, akkor lehet látni a háttérben, hogy Dibusz már elugrott rossz irányba, valszeg gól lett volna. A rúgott 11-es az inkább megadható volt mint sem, de itt is lehetett volna , hogy a bíró azt mondja, hogy annyira közelről találták el, hogy vétlen volt...


Na mindegy, a 3-3 idegenben nem rossz eredmény és amitől lehetett tartani, hogy a Fradi fejben azt hiszi, hogy már meccs előtt nyert, az legalább nem 0-0-nál jött be, hanem 0-2-nél. Mert ha az elejétől fogva ilyen dekoncentráltan játszottak volna, akkor most 3-1-ről vagy 3-0-ról kellene megfordítani a meccset.

Itthon ezek után biztos vagyok benne, hogy fejben összeszedik magukat, nem műfű lesz és itthon csak behúzza a Fradi és irány a BL. Csak nehogy az legyen, hogy találnak egy gólt a norvégok, amire nem tud válaszolni a Fradi.

Azt nem értem, hogy Isael aki elvileg a Fradi legértékesebb játékosa miért nem játszik, illetve az alapján ahogy játszik amikor beteszik értem miért nem játszik többet, de mi történt ennek az embernek a tudásával tavaly óta??