Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #862565

Ez tegnap tényleg nagy meccs volt.

Nem mondom, hogy nem volt szerencsés a Fradi, de csak annak van mindig szerencséje, aki meg is dolgozik érte.

Egyértelmű, hogy a Celtic egy jó csapat, mégis idegenben kiverték őket. Még csak nem is talált gólokkal, vagy tizenegyesekkel.

És végre nem engedték el a fél csapatot (vagyis ami még rosszabb a húzó embereket) a nyáron. Végre tényleg olyanok játszák a selejtezőket, akik kiharcolták, akik már ismerik egymás mozgását képességeit. Nem tudom, hogy miért kellett ehhez 10 év, hogy ezt kitalálják. Illetve az igazolások is rendben vannak az utóbbi 2 évben a Fradinál, nincsenek olyan ügyek, hogy megvették, vagy mégsem vagy mégis, meg van-e opciós joguk illetve nincs. Ez a Tocmac simán megállná a helyét egy belga holland, vagy akár spanyol ligában is, Zubkov, Boli is jó légiósok, Dibusz pedig tényleg bármelyik topligában most már megállná a helyét. Isael meg zseniális képességekkel megáldott játékos, akinél csak arra kell figyelni, hogy ne lazázza el a képességeit és maradjon motivált. Somalia is előnyére válik a Fradinak és végre eltűnt Ighnatenko és Sighnevic is.

Amit nem tudott megcsinálni az elmúlt 35 évben egy magyar csapat sem, amit most látok a Fraditól, hogy képesek jól és szervezetten védekezni. A középpályások nem sztárokként kezelik magukat, alázatosak a focival szemben. Szóval azt hiszem nem lehet elvitatni Rebrov és az igazolásokért felelős ember teljesítményét, bár Rebrovot sokan kritizálták az elején azok közül, akik ma épp örülnek a Fradi tegnapi győzelmének.

Attól tartok , ha BL-be jutnak, vagy EL-ben és legalább a tavalyi teljesítményt tudják hozni, akkor jövőre szétkapják a külföldiek ezt a csapatot Rebrovtól Tocmac-ig, aztán kezdhetünk mindent előlről...


Ja még valami: továbbra is a Fradi (és néha néha a Debrecen) az egyetlen olyan csapat, ami nemzetközi meccseket nem adja el (vagy nem mindig) és nincs teli a gatyájuk , bárki is jön velük szembe... Egy MTK , Újpest, Vác, Vasas, Honvéd stb.stb mindig összefossák magukat már a meccs előtt..