Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #861507

Amúgy az általam ismert párkapcsolatokban tízből legalább nyolc kapcsolat esetében a pasik akik biztosítják a lakást, ahol a pár lakik, az autót, amivel furikáznak, segítenek bevásárolni, robotolnak a vállalkozásban, vagy alkalmazottként és utána - ha van gyerek még annak a nevelésébe is beszállnak vagy a háztartásba. Sok helyen még a rezsit is a pasik fizetik teljes egészében.

Ezek olyan nagyságrendű tételek, amiket a nők általában képtelenek megugrani. Vagy ha megugorják (mert kapnak egy lakást a szülőktől) vagy összekuporgatnak egy kis lakást, akkor egy olyan pasival jönnek össze, akinek nagyobb lakása van. Odaköltöznek és a saját lakását kiadja- az az ő pénze.

Tehát az alap egy pasinál, hogy legyen kecója (vagy legalább béreljen- oda szintén hajlandóak beköltözni a csajok) azon kívül öltözzön fel trendi -vagy legalábbis igényes módon, legyen viszonylag magas -de ne túlzottan, legyen sportos, lehetőleg legyen intelligens (vagy legalábbis a nő egy magánál intelligensebbet keres). Ja legyen kedves, megértő érzelemdús, segítőkész. Nem árt, ha ért a házimunkához is. Foglalkozzon a gyerek(ek)kel. Legyen szórakoztató, vicces is, szervezzen programokat, mert ne unatkozzon mellette élete párja.

Legyen hűséges is persze. Örökké.

Ezek a könnyű férfi feladatok...