Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

TrendMan Előzmény: #861494

Én az egész cikket egy nagy katyvaznak érzem, ezért nehezen tudok vitába szállni egyes részletekkel.

Kicsit olyan, mintha egy őrült naplóját próbálnám tételesen cáfolni.

Az általad kiemeltekkel sem értek egyet, illetve a másik oldalról nézve ugyanígy fel lehetne sorolni sok-sok vádpontot.

pl. szerintem sokkal több kislány van túlzottan elkényeztetve azért, hogy aztán felnőtt nőként semmi se legyen elég neki (persze ez fiúkkal is megtörténik).

Vagy ami az egyik oldalról akár agresszióként jelölhető meg, az a másik oldalról alkotóerő is lehet, olyan mint egy nagy erejű fegyver, amelyet így is meg úgy is be lehet vetni és kritizálni is.

Ha az ember az utcán sétál, sokkal több felszabadult kislányt lehet látni, és a kisfiúk alíg tünnek fel.

Ha egy gyerek magára vonja a figyelmet izgésével-mozgásával, hangoskodásával, felszabadultságával, az szinte mindíg egy kislány.

A kisfiúk (mondjuk 4-8 éves kor között) sokkal görcsösebbek, alíg-alíg mernek megszólalni, alíg lehet őket észre venni.

(Nem úgy hangzik, mintha a lányok el lennének nyomva.)

Érdekes dolog ez a heteroszexualitás normaként való kijelölésének az emlegetése, úgy hangzik mintha egy újkeletű, szándékos dologról lenne szó.

Mi lenne mondjuk, ha én idegen anyanyelvűként ide költöznék és elkezdeném emlegetni, hogy milyen furcsa, hogy itt a Magyar nyelv van kijelölve kommunikáció céljára?

Hiszen olyan sok más nyelv kínálkozik hasonló célra, akkor miért?