Regisztráció Elfelejtett jelszó

delivery hero

Koffein Előzmény: #856809

ilyen szép meglátásra, kár hogy nem vettem bele, pedig akartam :-/ habár duplázni nem dupláztam volna, hisz ez nem az usa :))

https://www.portfolio.hu/uzlet/20200703/kozel-megduplazta-rendeleseit-a-netpincer-anyacege-a-koronavirus-jarvany-kozepette-439896

• A berlini székhelyű társaság, amely 44 országban üzemeltet étel-házhozszállító platformot, arról számolt be, hogy a megrendelések 94 százalékkal 280 millió euróra emelkedtek, szemben a korábbi év 144 millió eurós értékével.
  • Júniusban annak ellenére, hogy néhány ország enyhített a járványügyi korlátozásokon, a NetPincér anyacégének megrendelései 104 százalékkal nőttek.
  • Ázsiában, a társaság legnagyobb piacán a megrendelések közel négyszeresükre, 157 millió euróra emelkedtek. Az európai rendelések 46 százalékkal nőttek, míg Amerikában 111 százalékos volt a növekedés.
  • A Közel-Kelet és észak-afrikai régió megrendelései 6 százalékkal csökkentek, a Kuwaitban és Jordániában alkalmazott kijárási tilalmak miatt.
  • A Jefferies elemzői a rendelések növekedési ütemét figyelemre méltónak nevezték, míg a Bankhaus Lampe szakértői úgy vélték, hogy a cégnél a harmadik negyedév is erős lehet majd.
  • A Delivery Hero árfolyama új csúcsra emelkedett ma, a cég papírjai 6,6 százalékkal kerültek feljebb, a részvényárfolyam idén 48 százalékot emelkedett.