Regisztráció Elfelejtett jelszó

S&P500

KB58 Előzmény: #860996

Kíváncsiságképpen zárás után feltettem Szarvasvadasznak a kérdést (mivel ő is szokott időnként elég részletes, egyedi DAX és SP chartokat közzétenni):

"Szerinted a DAX és az SP még meg fogja haladni a mai csúcsot a közel jövőben (napokban)?"

A válasza:

"SPX-ben ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy 3000 alatt vagy a mai csúcs fölött lesz-e hamarabb, akkor az utóbbi a valószínűbb.

SPX h1

http://keptarhely.eu/view.php?file=20200702v00s5x7gv.gif

Megjegyzés: ezeket az ábrákat célárakkal, stb. a saját módszertana szerint elkészített, elsősorban Metatreder-rel (de más módon is) használható, valós adatokkal dolgozó "setup scanner-rel" készíti, amiről néhány hozzászólásában elég részletesen írt és ha már "tökéletesre" csiszolta, akkor valamilyen formában rendelkezésére bocsájtja azoknak, akiket érdekel.

DAX-ra a szép színes ábránál maradva hasonló a szitu, a szép színes piros-sárga "X" vonalak mindegyikét törni fogja szerintem ez a szép természetes algo-mentes szerkezet, legyen itt is a sorrend előbb fel ~12600-ra, aztán le ~11600-ra."

Megjegyzés: reggel írtam, hogy Rocco is emlegetett az elemzésében 126XX ellenállás szinteket.

Az említett színes ábra itt lejjebb megnyitható:

"Mivel itt tudom, hogy nagyra értékelik az árnyalatokban gazdag színes alkotásokat, jöjjön egy szép kép:"