dax
KB58 Előzmény: #860939Én már nem tudom, mit gondoljak. Nem tudom kizárni az újabb lokális csúcsot sem (amiket a chartjaidon jeleztél), mert úgy kavarják a sz..., ahogy csak lehet.
Tegnap nem mertem még a legtetején sem shortot nyitni pl. szűk, 12400 feletti stoppal (nem értem miért), amikor te nyitogattad. Óriási hiba volt, úgyszintén az, amikor a délelőtti nyitáskor nem nyitottam shortot 12370 körül, és a mai 12080 körüli alj felett nem nyitottam longot.
A mai küzdéssel annyit sikerült csak elérnem, hogy a tegnapi kb. -30K HUF mínuszomat sikerült egészen minimális pluszba fordítanom. Ez nevetséges teljesítmény, de ennek is örülnöm kell.
A problémám továbbra is, hogy nem azt csinálom és nem akkor, amit látok, tudok, érzek. Amikor a legjobb helyen kellene pozíciót zárni, nyitni, akkor akár órákig hezitálok, ugyanígy rossz pozíciók zárásakor, viszont a jó pozíciókat 1 másodperc alatt le tudom zárni és a rossz pozíciókat meg tudom nyitni, amikor nem kellene.
Mintha fordítva lennék bekötve (lehet, hogy csak a stressz miatt nem azt csinálom, amit tulajdonképpen látok és érzek?)