Regisztráció Elfelejtett jelszó

TrendMan

Lenthor Előzmény: #860025

Nagyon egyszerű!

Amikor óvatos az ember, akkor tart a veszteségektől. Megtesz mindent, hogy ne növekedjen a vesztesége. Van, aki zár kisebb veszteséggel, van aki használja a stop megbízást.

Akkor térjünk rá a másik esetre! Részemről bevallhatom, hogy a nagy arcra, a beképzeltségre, hogy mindent tudok, így nem érhet veszteség!

"Megjegyzem én távol állok a nagy tőzsde mogulokhoz (pedig de jó lenne) , de ők is elmondják, hogy nem sikeres befektető az, aki vagy háromszor nem vesztette el a vagyonát! Ha onnan feláll, akkor verhetetlen!

Szóval, visszatérve, az alázat és óvatosság állandóan a tőzsde iránt. Soha, nem szabad azt gondolni, hogy én irányítom az árfolyamot és az lesz, amit én szeretnék.

Amire figyelni kell:

1. A hírekkel óvatosan, mert a hírek csak rövid ideig hatnak, utána megy minden a saját útján.

2. Gondolkozni kell a nagy befektetők fejével, mert ők arra hajtanak, hogy elvegyék a pénzünket.

3. Tudom sokak vitatják, de a piacon vannak törvényszerűségek.

Személy szerint, hiszek az Elliott hullámokban!

Tudom, hogy a régi szép idők, amikor nem volt FED és EKB eszközvásárlás, hát könnyebb dolgunk volt. A beavatkozás a piac menetébe nem sportszerű dolog.

Szóval visszatérve a kérdésedhez: Nem szabad elbíznod magad, akkor sem, amikor a milliók gyarapítják a számládat. Nagyon hamar lenullázhatod az egészet. Aki már átélt ilyet, az tudja, hogy az összegyűjtés néhány év, az elvesztés, néhány hét!