Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mr. 50%

Lenthor Előzmény: #860017

Mr. 50% Előzmény: #860013

Bevallom én nem szoktam napon túl kereskedni. Csak kis összeggel rendelkezem (3000 euró) amolyan játékpénz ez nekem és így mégsem demószámlával nyomom. Persze komolyan veszem így is, de nem a nyeresség hanem sokkal inkább a tanulás miatt. Ha elérkeznék egy számomra megbízható tudás szintre, akkor több kontival is kereskednék, akár napon túl is.

----------------------------------------------------

Üdvözöllek a fórumon!

Nagyon jó gondolatok, hogyan kell kezdeni. Korábban hosszúra nyúlt bejegyzéseim voltak, hogyan kell kereskedni és mire kell vigyázni.

Elkövettem én is azt a hibát, ami a jó elképzelésed mellett még benne van nálad is!

Kezdetben én is óvatos voltam és azt követtem, amit Te! Megtanulom és majd utána nagyobb összeggel.

Az óvatos időszakban nagyon jól teljesítettem.

Hú, megy ez nekem! Akkor beleadok apait-anyait.

Na, úgy buktam el a tőkém, hogy csak úgy füstölt! Az Asszonynak is nehéz volt adagolni, hogy újrakezdés lesz, mert elment a pénz, ami nem kis összeg volt.

A veszteség ösztönzött arra, hogy jobban belemélyedjek a kereskedésbe. Még most is sok tanulni valóm van, de már nem panaszkodom.

Írod, hogy napon túl nem kereskedsz.

Ha, egész nap a gép előtt vagyok, akkor "skalpolok" 1-5 perces hullámokat kereskedem. Próbáltam másokat is rábeszélni, mert ugyan nagy figyelmet és gyors döntést követel, de a legnyereségesebb kereskedési forma.

Ha, valaki jól csinálja, akkor nincs beragadás.

(Szoktam mondani, hogy ha emelkedünk, vagy esünk az 1 perces hullám akkor is végig megy.)

Na, már megint sokat írogatok.