S&P500
KB58 Előzmény: #859389Pontosan ez a bajom a mai napig, hogy nem lépek azokban az elemzésekben foglalt elképzeléseknek megfelelően sem, amikkel 100%-ban egyetértek (legyen az a tiéd vagy bárki másé), amikor szinte tudom, hogy pontosan úgy lesz, ahogy ott van leírva, de még akkor sem, ha a saját chartjaimon is ugyanazt látom.
Erre írtam be már régebben többször, hogy nem tudom rá a magyarázatot. Valószínűleg most már valóban megpróbálok letisztult, nagyobb időtávú (1H, 4H, 1D), általam rajzolt chartok alapján kereskedni, annak alapján, amit látok és néhány, hasonló időtávra szóló elképzelést figyelembe venni (azokét, akiket eddig is követtem, pl. a tieidet).
Amiket eddig beírtam, hogy milyen lehetőségeket hagytam ki, azok tökéletesen egyeztek a saját elképzeléseimmel, sokszor már hetekkel előtte azokat a lehetőségeket vártam, és amikor ott voltak, nem léptem. Számtalan jobbnál jobb lehetőséget hagytam ki az évek során, amikről tudtam, hogy azok. Még mindig nem találom erre a magyarázatot (ahogy néha beírtam, biztos tudat alatt nem akarok nyerni, csak veszíteni és stresszelni).
Ezen túl (legalább is egy ideig) megpróbálok csak figyelni és nem beirogatni, aminek néhányan örülni fognak tudom.
És óriási köszönet a fórumon kifejtett munkádért.