Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

Nem gondoltam vírus okozza a következő válságot.
Pedig úgy néz ki.
Tény usa mindig nagyon mákos, valahogy mindig szerencséje van.

Pár dolog összeesküvéssé kovácsolva.

- Usának két riválisa van EU és Kína, nagyon erősödtek Kína már 1-2 éven belül gazdaságilag is megelőzhette volna usát, (nem beszélve technológiai így az 5G lemaradásukról) ezt nem hagyhatták. EUban németek szépen gyarapodtak üzleteltek oroszokkal és az megállapodást aláíró Iránnal, usa kereskedelme németekkel visszaesett Mit ad isten oroszokra embargót jött, iránnal is próbálkoznak, németek már ezt nem szopják be, de oroszok helyét visszavette usa.

EU egyik leggyengébb láncszeme Olaszok (görög, portugál, spanyol, olasz) hatalmas az államadósság, Draghi menti meg olaszokat hiszen EU-s pénzből veszi állampapírokat amiket nem tudnak kihelyezni a piacokon. Kik a kezesei ezeknek a papíroknak az euro zóna, az euróval rendelkező országok. Ha bedőlnek olaszok eunak, euro zónának sokba fáj majd, hatalmas energiákat elszíva.

Mit ad Isten jön a vírus,

A szorgalmas vírus lecsap a nagy riválisra Kínára, hatalmas a visszaesés. Exportra importra hat. Usa ebből is jól jöhet ki, a kínai áruk helyett usa termékek fogyhatnak. Csökken usa irányába a kínai export, javul az egyensúly. Kína pörgeti a belső fogyasztást és az állami beruházásokat, a vírus ezekre is hatni fog. Úgy olvastam 88%-al csökkent az építőipari acéltermékek megrendelése!

a jó kis vírus mindjárt megtalálja az olasz gazdaság szívét az észak-olasz ipari területet, ahol termelik a GDP nagyobb részét. Mi lesz ebből?

Usában visszamondták a Boeing megrendeléseket a hibás gépek miatt, a rendelések átmentek az Airbushoz, és mit ad isten jön a jó kis vírus, visszaesik majd a turizmus, a pengeélen táncoló légitársaságok visszamondják majd a megrendeléseiket.

valahogy mindig usa jár jól, és mindjárt kap a nyakába vírust Irán, aki az usa nyakában ülő masterblaster israel ősellensége. minő véletlen.

A vírus euban jelentős károkat okoz majd és jelentős erőforrásokat fog elszívni. És talán a beruházások, így az 5G beruházások is (ami Huawei érdekeltség) elmaradnak vagy késlekednek amire talán usa is elkészül nagynehezen a sajátjával.

Görögök épp most kapják nyakukba a migránsokat

win-win win-- persze usának