Regisztráció Elfelejtett jelszó

Matgab aktuál?

Spade Előzmény: #855327

Én is elgondolkodtam ezen, a tied alapvetően jó okfejtés, de sztem pár pontot talán elvitt pát előzetes elképzelésed.

Tények vuhanról: 1. Vuhan egy hatalmas közlekedés hub a világ legtöbb térségével van közlekedés (elsősorben repcsi) összeköttetése. Ideális pont egy vírus elterjesztésére. 2. A jelenlegi legpontosabb becslések szerint november elején volt a zelső fertőzés 3. 2019 okt 18-án keződött ott a katonai olimpia és október végéig tartott igen amcsi is ott 2:36-nál pl.


nyilván tele fedett kémekkel mint gyúró tanácsadó faszom tudja,ideális időpont elpattintani a vírust.

Kinek állhat érdekében ? Kínának pl leverni a hongkongi mármár felkelést, (a konona vírust hongkonban sori sok 100 milla ("felkészítő")dodója bánta ). De ezt sokkal egyszerűbben megtehette volna kína ha magában hongkongban ereszti el a vírust de legalább a szomszédos kantonban. De h szétbassza a saját egyik legkiépítettebb infrastruktúráját is az hülyeség lenne. Érdekes még h hol van a 0. fertőzött olaszban? Csak nem egy telepítő ? a kínaiak a világ minden pontjára szétküldtek virus mintákat mibe fáj titkosan elengedni bárhol ? Miért pont é-italia ? megintcsak a legsürübb turisztikai/üzleti összeköttetése van az eu többi pontjával. És miért pont olasz 2? Mert amíg a vírussal foglalkoznak fasz tuggya mennyi migráncs túrista hajó köt ki közben. Kinek az érdeke tehát ? Erre egy idézet fülöp hercegtől örzse férjétől "Ha újjászületnék mint gyilkos vírus szeretném csökkenteni az emberi populációt", továbbá billgeci virus kutató alapítványa és billgeci és a háttérhatalom vonzódása a földön eltartható max 500 milla emberszámhoz, mutathatja az érdekeket.

Ez a vírus sztem nem egy túlhájpolt esemény hanem egy főpróba akár természetes eredetű akár telepített vagy részben telepített. Akiket ez érdekel az rengeteg infót szippantott fel a vírus terjedéséről kíváló peremfeltételeket ad bármely szimulációhoz ill járvány megfékezéséhez sőt magához a járvány tervezéshez is de a vírusellenanyag kutatáshoz is.

Ami a fejleményeket illeti összefoglalva a már régóta tervezett esetleges 3.vh az vírusháború lenne. Kína hatékony közigazgatása jelentsen ez bármit is túlélne az eu (látszik a fejeletlenség) pillanatok alatt összeomlana az amcsikat nem tudjuk de talán közelebb lenne eu-hoz mint kínához a japok is faszsáégot faszságra halmoztak.Tehát kína úgy tűnik megnyerte a 3.vht még mielőtt kirobbant volna mert egy vírus sokkal jobban pusztítana máshol mint náluk. Szvsz.