Regisztráció Elfelejtett jelszó

ugz

feketemelos Előzmény: #853484

" Két részre lehet bontani az USA gap zárást1. A DAX a legtávolibb pontjáról összezár az előző napi USA zárás szintjével2. Mivel pontosan megvan az alj v csúcs - egy áldás a tőzsdén -, így lehet nyitni rá pozit (short v long az iránytól függően) és ez visszazár a DAX csúcsra v mélységbe, ahonnan indult.Ha az első pont teljesült az az USA gap-zárás, ha a második is (2x sikerült lehúzni a rókabőrt) azt elnevezhetjük valami másnak, én eddig a kettőre együtt alkalmaztam a kifejezést, és nem bontottam ketté.

- nem minden nap van USA gap zárás,- ha van is, soha nem tudni, hogy mikor kezdik- ezért a kezdésre soha nem szabad bazírozni- mindig tudni kell (be kell húzni), hogy hol az USA zárás CFD-ben- Ha nyitás óta van egy felfelé trend, akkor készülni kell 11, 12 és 13 órakor, hogy onnantól lecsorognak addig- ha a lecsorgás nem következik be, akkor kell csak óvatosnak lenni, mert akkor USA 16:04 és 17:22 között bármikor elindíthatja- és most jön a lényeg, ha megvolt a gap zárás (lecsorgással vagy USA zuhanással) akkor ott kell longolni (esőnapon shortolni) és tudni, hogy visszamegy a reggel megkezdett max-ra vagy min-ra (emelkedő ugye vagy csökkenő napnak megfelelően) "