Hozzászólás
matgab Előzmény: #852418én 2:0-át tippeltem a meccsre, de nem vagyok boldog , hogy bejött.
Ki lehet kapni 2:0-ra, de az, hogy egyetlen kapura lövésünk volt az egész meccsen, az mindent elmond a válogatott teljesítményéről.
Legnagyobb gond az volt, hogy a hátul passzolgató védelem nem tudott labdákat felpasszolni a középpályára, hanem némi hátul lévő tili-toli után felívelték többé kevésbé Szalai irányába, akinek a maga sebességével esélye sem volt a 4 védő között labdát szerezni...
És ha épp nem íveltük fel kivételesen , akkor meg simán odapasszoltuk az ellenfélnek.
Hát így nem lehet játszani. Nagy Ádámnak és Pátkai feladata kellett volna lennie annak, hogy vissza lépjenek, elkérjék a védőktől a labdát és feljátszák Szoboszlai Dzsudzsák Sallai triónak. Ebből egész meccsen semmit nem lehetett látni.
Persze ezt a walesiek is tudhatták, hogy ezt fogjuk játszani, meg azt is, hogy a magyar bal hátsó alakzat Nagy Zs- Lang Pátkai iszonyatosan lassú, rutintalan és sérülékeny lesz, ezért arra játszották a labdákat folyamatosan. Sőt a magyar labdakihozatalok esetén is a mi jobb oldalunkat lezárták és helyette arra "kényszerítettek", hogy ezen az oldalon próbáljuk meg feljátszani a labdákat- ami természetesen kudarcra volt ítélve.
Nos ennyi. Jöhet az NK, ott mivel hasonló vakegér csapatok vannak, mint mi vagyunk bármi lehet. Persze idegenben játszunk, úgyhogy kb nem sok esélyünk lesz.