Regisztráció Elfelejtett jelszó

azt mondja, hogy .... izé .... khmmm ...

matgab Előzmény: #851774

Tegnapi fradi meccsről a véleményem:

Jól megszervezte mindkét csapat a védekezését. Azt lehetett volna gondolni, hogy a CSKA-nak győzelmi kényszere van és ezért agresszívebben leátmadja a Fradit, de ez enm történt meg. Ők féltek az első meccsen tapasztaltaktól, hogy a Fradi lekontrázza őket.

Ignatenko továbbra is baromi gyenge, semmi keresnivalója a Fradiban. Zubkov sem fradi szintű játékos. Sajnos 2 ilyen kerékkötővel már nagyon nehéz mit kezdeni.

Rebrov taktikáját nem értettem tegnap, hogy a döntetlen miért volt jó a fradinak?

Ezzel a döntetlennel a CSKA gyakorlatilag kiesett a csatából, a Ludogorec ellen sokkal kevésbé lesz motivált már a CSKA a pontszerzésre. Míg ha kikapott volna a Fradi, akkor a CSKA-nak legalább maradt volna esélye , lehet jobban küzdöttek volna.

Viszont Isael-t aki a legjobban mozgott az EL meccseken valamint Vargát csak a 80. perc után hozta be. Isael-t én már a 60. percben behoztam volna, Vargát meg már a 70.-ben legkésőbb.

Rebrov nyilatkozata vetekszik CSányi románia előtti lelkesítő szavaival, mintha nem is akarnának továbbjutni. Lehet arra gondol, hogy akkor nem tudnák a bajnokságot megnyerni?

"A továbbjutási esélyekről elmondta: mivel tizenöt éve nem járt a Fradi csoportkörben, nem érdemes még beszélni róla.

Van öt pontunk, ez jó, de az a célunk, hogy tovább gyűjtögessünk, jól és győzelemre játsszunk a hátralévő két meccsen.”

A Ludogorecnek abszolút saját kezében a sorsa, ha megveri a CSKA-t, akkor 9 ponttal valszeg továbbmegy, még akkor is ha a fradi valamilyen csoda folytán nyerne Bulgáriában...