azt mondja, hogy .... izé .... khmmm ...
matgab Előzmény: #851465Néztem tegnap a CSKA Fradi meccset...
Az első negyed órában szívszédülést kaptam, hogy hogyan lehet ennyi labdát eladni, ellenfélhez passzolni, amennyit a fradi játékosai eladtak... (klasszikusan az Adidas nem ad el negyed óra alatt ennyit, mint a Fradi).
Aztán óriási mázlijaink is voltak, pl. nem tudom elképzelni, hogy tök üresben lévő játékos 16-oson belülről hogyan tud mellégurítani egy ziccert.
De a 2. félidőre egészen magára talált a fradi -Zubkov és a totál alibi játékos :Ignatyenko kivételével.
Mondjuk Sigér ha nem rálövi, hanem a lyukon kiugratja Boli-t a 2. félidőben, az óriási ziccer lett volna.
A mezőny messze legjobban teljesítő embere Dibusz volt, nagyszerűen védett- ezzel a teljesítménnyel simán beférne ő is egy Bundesliga csapatba, szerintem jövőre el is fogják vinni, ha hozza tovább ezt a formáját (nem Bundesligába, de másodosztályba, vagy lengyel/belga/török/görög bajnokságba simán elviszik- akkor talán eljön Gróf ideje is a fradinál).
Az Rebrovtól egy nagyon okos húzás volt -talán tudatos- , hogy a brazil gyereket nem az elejétől vetette be, mert Isael az első félidei moszkvai nyomás alatt felőrlődött volna fizikailag. Így viszont remekül játszott, jól tartotta és játszotta meg a labdákat. Tokmac és Boli meg nagy sprintekre kényszerítették 70 percen keresztül a moszkvai védelmet és a 70. percben ráküldte Isael-t a fáradtabb védőkre. Én Varga Rolit már szintén legkésőbb a 70. percben behoztam volna, inkább Zubkov , mint Tokmac helyére - bár nem tudom Tokmac mennyire fáradt el a védekezéshez, Zubkov a végére egy picit összeszedettebb lett.
Ezt az Ignatyenkot továbbra sem értem, hogy mit keres a fradiban. Egy megye 1-es esetleg egy gyengébb NB3-as csapatba simán beférne. Az ellenfél 16-osától hazaadja a labdát Dibusznak?? Volt két "lövése" is, nagy szerencse, hogy nem repkedett arra egy muslinca, mert ha eltalálta volna, akkor elakadt volna benne mindkét "lövés". Amúgy meg csak pontatlanul vagy hátrafele passzolt, védekezni meg úgy védekezik, hogy véletlen se érjen hozzá az ellenfélhez, de inkább 2-3 méteres sugarán szeret kívül maradni. Lehet látni a védekezésnél, hogy helyette méterekkel messzebbről mentek oda a társai, hogy ne hagyják az ellenfelet. Iszonyat irritáló a csávó. Rebrov meg egy hülye, ha ezt nem látja, vagy nem hülye, de érdeke van abban , hogy ez a csávó pályán legyen.