Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hétfőn közölte az Eurostat, hogy százalékos arányban Magyarország költ az Európai Unióban a legtöbbet a sportra

matgab Előzmény: #850206

Ilyen lélektelen, szürke , béna , egyhangú játékot a válogatott részéről mint tegnap még nem láttam soha. Kb 35 perc után, miután elfogyott a söröm olyat csináltam , mint eddig még soha: meccs közben inkább bekapcsoltam a FIFA-t és azon játszottam, mert láttam, hogy ha ezek 3 hétig játszanak még, akkor sem fognak nemhogy gólt rúgni, de helyzetet sem kidolgozni.

Már Rossi tegnapi nyilatkozata is gyanús volt -"ki lehet kapni, de legalább mi válasszuk meg hogy hogyan" nagyon hajazott a román-magyar Guzmicsozós meccs előtti Csányi nyilatkozatra.

Oké, hogy voltak hiányzók, de bazzeg már a kezdőrúgásnál azt lehetett látni, hogy 1 hátrapassz után előre ívelték a 8 horvát közé -hogy tessék hozzátok -rúgjatok gólt. Annyi önbizalmuk nem volt, hogy egy kicsit járassák a labdát...

Kleinheissler-t és Korhutot már rég el kellene felejteni a válogatottból, csakúgy, mint Dzsudzsákot. Nem azért mert lennének jobbak, bár hozzáteszem, hogy nem tudom mit csinált Korcsmár anno, amiért nem hívják be soha, de azért mégiscsak egy dán bajnokcsapatban játszik és nem szokott egy fűszálban elcsúszni.

Kádárt meg látjuk, hogy miért nem kellett a Pool-nak anno. Ilyen hibákkal csodálom, hogy Kievből nem küldték még el a frontra aknát szedni...

Középpályán Kleini egyértelműen egy NB3-as szintű játékos tudását és egy óvodás agyi kapacitását hozza (nem megbántva az óvodásokat).

Szalai meg lassú és esetlen, de legalább a Bunádsliga tartalék szintjét képes hozni, amivel sajnos még mindig kiemelkedik a magyar mezőnyből.

Tanácstalan vagyok, mert én sem tudom, hogy kit lehetne játszatni és hogyan lehetne motiválni és erőnlétet adni ezeknek a játékosoknak....