Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- a Bologna és a szerb edző --

matgab Előzmény: #849173

Nem volt rossz eredmény ez az Espanol Fradi 1:1.

Amin viszont mindig meglepődöm, hogy a legnagyobb különbség nem a játékosok technikai tudásában van vagy még nem is a sebességében, hanem az erőnlétében.

Én megértem, hogy a magyar bajnokságot egy harmad erőnléttel végig lehet tolni és meg lehet nyerni. De bazzeg, minden évben készülnek a nemzetközi kupaszereplésre. Ahol tudják, hogy az a kondi ami a magyar bajnokság dobogójára elég, az nem elég a nemzetközi szinten.

Akkor miért nem úgy készülnek fel, hogy olyan kondit szedjenek fel, ami elég.
Igen nem elég napi két rövid edzés. Vagy egy hosszabb.

Tisztán látszott hogy kb. a 35. percig voltak annyira frissek a játékosok, hogy el tudtak mozogni az ellenféltől, vagy épp le tudták támadni az ellenfelet támadása során így megakadályozva az Espanol játékát.


A 60. percig kb. lehetett látni hogy a fradi utolsó erőtartalékait is beveti , de már nem egységes csapatként tudtak együtt mozogni, ezért egy-egy gyors 2-3 embert érintő támadásból vagy inkább pontrúgásból tudták veszélyeztetni az ellenfél kapuját.

Utána viszont a 60. perc után már sem aktívan védekezni nem tudtak, sem labdát megtartani. Az ellenfél csak jött és jött, egymás után dolgozta ki a helyzeteket és csak a szerencsén és az Espanol ügyetlenségén, koncentráció hiányán múlt hogy nem szórták meg a fradit.

Egyszerűen nem értem, hogy a legkönnyebben fejleszthető dolog az erőnlét vonatkozásában a magyar csapatok miért képtelenek felvenni a versenyt az elmúlt 30 évben?!