Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #848754

Nem tudom, nekem nem tűnt rossznak a tegnapi meccs. Így ki lehet kapni,..

Sajnos Lovrencsics kiválása sokat jelentett, mert Bese sajnos kategóriákkal gyengébb játékos. Látni lehetett, hogy a 2. gólnál pont ő lógott be Baráth mögött , ezért nem volt lesen a szlovák játékos, aki a gólt lőtte. És Lovrencsics -szerű kreatív támadó játéka meg nem volt Besének.

Hogy megsérült az sajnos benne van bármikor a pakliban-mint írtam is meccs előtt. Valószínűleg amikor bírkozott a szlovákkal amikor kiengedte a labdát, akkor húzódott meg és amikor sprintelt és lőtt akkor meg rásérült.

A másik döntő tényező a spanyol bíró volt, aki érthetetlen unszimpátiával vezette a magyarokkal szemben a meccset. Amellett, hogy döntő momentumban egy lesgólt engedett meg a szlovákoknak - iszonyatosan és indokolatlanul megszórta a magyarokat sárga lapokkal. És ez két dolog miatt is kiakasztja az embert a ritmusából: 1) természetesen egy sárga után már nem mersz ugyanolyan rössel odalépni az ellenfélnek, mint eddig, hogy nehogy kiállítsanak, másrészt ha érzed, hogy a bíró "utazik" rátok, az ki tudja zökkenteni az embert abból, hogy 100%-ig a focira koncentráljon. És ilyen szinten, főleg amikor az ellenfél jobb erőkből áll ennyi elég, hogy eldöntse a meccset.

Ha a másik irányba támogatott volna ennyit, akkor nem fújta volna be a lesgólt, vagy Sallai megmozdulásánál 2. sárgát adhatott volna a szlovák védőnek, vagy Pátkai megmozdulásánál befújhatta volna a 11-est és máris arról beszéltünk volna, hogy 0-0-lal fordulunk, vagy 10 ember ellen játszhattunk volna egy félidőt, vagy 2-1-re nyertünk volna.

Sajnos a magyar játékosok csak kiegészítő emberek a csapataiknál vagy nem komoly csapatokban játszanak. Ezért mire kiegyenlítettünk el is fáradtak, mert nincs meg a nemzetközi meccsekhez szükséges kondi. Ennek következtében (és Bese helyezkedési hibája miatt) épp amikor pszichikai fölénybe kerülhettünk volna újra hátrányba kerültünk. Így lelkileg megviselt állapotba kerültünk, fizikailag már nem tudtunk megfelelő iramot diktálni ahhoz, hogy a szlovák védelmen átverekedjük magunkat.

Ha pozitívumot kell keresni, akkor Sallai és Szoboszlai nagyon jók voltak, mellettük jó volt még Nagy Ádám is. Sajnos Kleinheisler nem válogatott szintű játékos és Dzsudzsák is már öregszik és szar bajnokságban játszik. Szalai meg továbbra is rettentő lassú és elég esetlen, bár jobbat sajnos nem tudok mondani. Orbán most egy átlagos szintet hozott, Baráth és Bese meg az alattit. Kádár megbízható volt, bár az első gól előtt nem tudom hogyan lehetett a bal szélen az egyik szlovák annyira üresen.