Regisztráció Elfelejtett jelszó

nincs recesszió, nem is volt és nem is lesz

Ibiza Előzmény: #847781

verbális válságkezelés.

Amúgy ez már a new age..semmi nem történik véletlenül..

a 2008as válságot kihasználva megcsinálták a fúziókat.. optimalizálták átkonvertálták a munkaerőt a multik..simán..csont nélkül..ha akartak leépítettek, amit korábban nem lehetett.. tehát hatékonyabbak lettek a tőzsdei cégek..

trumpi felrúgott mindent.. ha nagy az állóvíz be kell b@szni egy követ a békák közé.. átrendeződnek a dolgok..

Trumpi egyszerű mint a faék..de működnek a dolgai..csak összelapátolt pár milliót..gátlástalanság.. arrogancia.. a többen benne van a kevesebb.. akarok 60at akkor beszélek százról..de megegyezhetünk hetvennél..nyert tizet.

Látta kína a meglévő struktúrában simán átveszi a világelsőséget..ezt nem engedhette.. igaz kínaiak ha akarnák beb@sznák a piacra az usa állampapírokat.. azért vették maradjon a rendszer..

trumpi olyan mint orbán..elmegy falig..

eu megosztott.. a sorosisták teszik a dolgukat.. a neoliberál módszerek.. tedd nevetségessé ami "azoknak" fontos..mémkedés.. az értékek a társadalmi megállapodások felrúgása..a bizalom gyengítése a módszerük.

Trumpi usában akarja koncentrálni a tőkét..lemond a világ csendőrsége posztról.. arrogáns agresszív politikával akarja pótolni a katonai erőt..fenyegetés..vámok.nyílvánosságra hozott titkos adatok (pl az autó CO mérések szoftver ügyeskedés) . az usa multikat be akarja terelni az usába..azok jelenleg kivárnak.. hátha..de lassan besorolnak majd.. ha újraválasztják a legényt..

Euban válsággócok vannak.. trumpi alakította az egyiket.. usa kivitelt korlátozza és elzárja az alternatívákat..oroszt és iránt.. eu meg gyenge f@sz..megosztott és belülről rágják a libsik..meg a belső gondok.

válsággóc.. a mediterrán térség.. görög..olasz.. spanyol.. hozzá jön még DBank.. még tudtommal nem számolták el az usa sztaniolpapírba csomagolt sz@rait.. a tök értéktelen AAA ingatlan jegyeit..

A világ országai a belső fogyasztással tartják fenn a növekedést.. ehhez kellenek az olcsó hitelek.. mató nem véletlenül ugatta.."fix kamatozás"!!!!! Argentínok szokták kezdeni a sort..ők már bebólintottak..