Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dárdai már csak a szezon végéig!, Ismét erős az Ajax!

matgab Előzmény: #842419

Azt látni, hogy tényleg bele van fáradva a dologba.

Szerintem a Herthánál egys kicsit elszaladt a ló, amikor a tabella elején végeztek és évek után nem a kiesésért küzdöttek, akkor elhitték , hogy ők tényleg stabilan ennyire jó csapat. Pedig nem gondolom. Minőségi játékosokat nem nagyon vettek a keretbe.

Dárdai baromi jó motivátor -ezért jó rövid távon vagy szövetségi kapitánynak- hosszú távon ez a motivátorkodás folyamatos megújulás mindig új vicc kitalálása nagyon fárasztó. Emberileg hiteles, ezért is tudott ilyen hosszú ideig a padon maradni. Ráadásul nem is volt túl drága.

Most szerintem elmegy feltöltődni, hoznak egy új edzőt és kb. jövő januárban vagy legkésőbb 1 év múlva vissza fogják hívni -attól függően, hogy akkor épp hol fog állni a bajnokságban a Hertha.

Vagy elmegy addig ismét utánpótlás edzőnek. Ha Rossinak nem jön össze az EB és addig nem foglalja le ismét a Hertha, akkor meg jön ide szövetségi kapitánynak. Szóval nem csoda , ha nem aggódik, volt egy nehéz időszaka, ami után lazít egy kicsit. Aztán feltöltődik és valszeg nem lesz gondja arra, hogy miből éljen meg.