Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #841576

Nagyjából az a helyzet bármilyen a felállásunk 5, 4, vagy 3 védős rendszer nem tudtuk stabilizálni a védelmünket. A támadásainknál pedig az kellene középpályán fölény ami megint csak igen ritka.

Nem csak erre a 2 meccsre hanem úgy hosszú távon.

Támadásban középpályán ritka a fölényünk így ritka az a fajta támadás ahol a csatárt meg tudjuk játszani értelmes módon. Nagyon leegyszerűsítve persze a sportágat. :) A horvát meccsen voltak ilyen pillanatok pl Szalai gólja. Dzsudzsák passza a középpályáról lerázva magáról az emberét 1-1-ben megverte az emberét és egy lapos jóütemű passz a csatárnak. Ez a foci 1x1-e lenne elvileg de ritka az ilyen . Azért ritka mert ha focicsapat ellen játszunk akkor nem nagyon verjük őket középpályán, ha valami gittegylet ellen akkor pedig betömörülnek védekezésben és nincs is lehetőség középpályáról így megjátszani egy kiugratással.

Persze ez nagyon leegyszerűsített duma mert pl az izlandiak tudatosan feladják a középpályát és kézilabdás stílusban betömörülnek viszont ha labdát szereznek akkor nagyon veszélyesek ezzel tudtak elég sok sikert elérni .