Regisztráció Elfelejtett jelszó

na, há​ny é​vvel ezelö​tt irtam?

banyaiz Előzmény: #840973

Nagyjából szerintem az az állapot lehet ez amiről van egy jó film nem ugrik be a címe mikor a dugóban ül az autójában, meleg van, és millió problémája van, család, munkahely , a világ és nem tudom még mi, aztán elindul ámokfutni és letarolja a fél várost. Még páncélököllel is lövöldözik közben. :)

Ezeknél az embereknél ha összeraknánk ezeket a kis mozaikokat valami ilyesmi jönne ki szerintem amit ez a film feldolgoz. Akkor már az, hogy mire hivatkozott ő megvédte a fehér vagy akármilyen kultúrát, vagy csak simán ámokfutott minden hivatkozás nélkül az már mellékes.

Ez még talán komolyabb probléma mint a különböző létező konfliktusok amiket felsorolsz . Mert millió potenciális lehetséges ámokfutó mászkál a jóléti társadalomban. Vagy 10 milliós nagyságrend, vagy 100 milliós. :)

Valahol ez is közös szál pl szekszárdi esettel amiről írtam Mo topikban ahol egy pszichiátriai eset ilyen súlyos előzményekkel egyszer csak megöli a rokon kislányt. Ha éppen olyanok a körülmények akkor lehet ugyanez az eset 100 embert halomra lő a nem tudom minek a nevében. Akkor terrorista lenne az elnevezése.

Pl ez az ausztrál aki most ámokfutott ha nem kattan be a fejébe ez a keresztény kultúra védelem lehet a helyi kocsmában lő agyon 3 embert, vagy késel meg és lenne belőle egy helyi hír és ennyi. De közben potenciálisan olyan állapotban volt, hogy a 2 ember megkéselésétől a terrorizmusig minden belefért és éppen mit dobott ki a gép a végén az véletlenszerű már. Mert agyilag megzakkant állapotban bolyongott a világban és bármikor ámokfutni kezdhetett.

Mindegyik eset szinte ez a kategória vsz. Amelyik belehajtott a tömegbe Nizzában vagy hol pár éve ennyi erővel a szomszédját is agyonverhette volna ha máshogy jön ki éppen a lépés.