Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mire nem találtak bizonyítékot?

banyaiz Előzmény: #840562

Amire nagyon jó a lesgólokat kiszűrni. A nagyon kirívó szabálytalanságokat ha abból gól lesz és a bíró nem veszi észre, vagy 11-es lenne de nem veszi észre, vagy tizit fúj de nem volt az. Ha ez nagyon kirívó tévedés és baromira egyértelmű.

Viszont van egy rakás olyan szitu ami videózással is vagy-vagy . Ilyenkor mindenképp vitás döntés lesz. Inkább dobta magát, vagy inkább lökte, felrúgta, vagy csak hozzáért és összeesett hátha összejön egy tizi. :)

Pl ilyen ez a Rómának járt e a 11-es az indexes cikkben. Hozzáért a lábához de ettől így össze kellett e esnie, vagy éppen csak érintette és feldobta magát. Nehéz még videóval is megítélni biztosan.

Pl ha már német bajnokság Dárdainak volt egy meccs utáni nyilatkozata még a bajnokság elején ahol vitatott egy videóbíró által megadott tizit. Elmondta ő is játékvezetői vizsgával rendelkezik és ez egyértelműen nem volt 11-es a szakvéleménye szerint. :) A videóbíró szerint az volt. Órákig el tudnának vitatkozni sok esetben a bírók is egymás között ki miért van azon a véleményen amin egy egy nagyon határesetben patthelyzet. Valahogy dönteni kell. Azt aki ellen döntenek mindenképp vitatja majd.