Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mire nem találtak bizonyítékot?

banyaiz Előzmény: #840552

A pályán hozott ítélet akkor változtatható meg ha a videó teljes bizonyító erejű. Minden kétség esetén a bíró által hozott ítélet marad. Vagy ő önmagát felülbírálja miután megnézte a videót, de elvileg ezt is csak akkor teszi ha minden kétséget kizáróan hibázott.

Szerintem az utolsó jelenetnél a Róma meccsen amit úgy tüntetnek fel a cikkben 100% szabálytalanság a videó alapján , ez egy enyhén túlzó állítás . Csávó eléggé eljátssza a nagy halált, és a videó alapján nem látom azt minden kétséget kizáróan összerúgja a lábát. Hozzáért de elég véleményes.

Ami valószínű tévedés volt az Ajax 3. gól előtt kint volt nem volt . De ott nem volt biztos kameraállás és volt olyan felvétel ami alapján mintha érintené meg a vonalat. Akkor már nem 100% , hogy kint volt és jogos nem változtatták meg a döntést. Viszont ha ott van egy felső kameraállás akkor valószínű azt mutatja kint volt . Szabályos döntés így ami történt mégis vszínű rossz döntés. :) Olyan ez mint a műtét sikerült de a páciens meghalt. Vagy az ítélet jogszerű volt , de mégis ártatlant ítéltek el. :) Van ilyen.

Videóbíróval is lesz bőven vita , de ha a bíró rosszul is döntött utána ha felvételek 100%-ban nem igazolják a tévedését akkor marad a rossz döntés. Sok olyan szitu van ami videóról is véleményes és akkor az eredeti döntés marad ami szintén véleményes volt. Vagy 1000 kamerát kell használni minden szögből és még akkor is lesz vitás eset.