Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Nem a kerítésépítés a megoldás a menekültválság kezelésére"

banyaiz Előzmény: #839622

Jól mutatja a probléma kezelésének nehézségeit az, hogy a politika pro/kontra a kerítésnek/falnak mekkora szerepet ad a tömegek felé kommunikációban .

Enyhén szólva túldimenzionált szerepet. Kályha szerepet. Mint amikor kis nebulók voltunk és matektanár annak aki 1-2-3-4-10-20 lépés átugrásával egy idő után sem bírt a kályhától való indulást javasolta. :) Minden témában volt ilyen kályha aki az 1x1-el se bírt annak nehéz volt ilyet javasolni ott be kellett látni ez reménytelen.

Ilyen szerepet tölt be ez a kerítés téma az ügyben . Minden politikus pro/kontra előszeretettel tér vissza hozzá. Ami igen vicces dolgokat eredményez ha arra gondolunk mindez a probléma rendészeti ágában tölt be egy részszerepet. Részben mulatságos , részben szomorú ha erre gondolunk.

Örülök ha Erdogannak is sikerült elhelyezni az össz problémán belül a súlyának megfelelően ennek a szerepét. De remélem nem mostanáig tartott ez neki, sőt biztos vagyok benne. :) Megelőlegezem neki ezt , hogy a kályha nélkül is elboldogult a kérdésben az első perctől, és tovább is látott rajta. :) Bízom azért ebben és reménykedem benne. :)