dax
KB58 Előzmény: #837076Igen, még most is majdnem mindig elkövetem azt a hibát, hogy akkor, amikor látom, érzem, hogy mit kellene lépni, nem lépem meg, hanem ilyenkor is megerősítésre várok.
Ahogy a múltkor is írtam és tudjuk, hogy a tegnapi csúcs olyan szint, ahonnan fordulhatnak is az indexek, bár természetesen biztos nem lehettem még a lefelé korrekcióban sem (csak amit az 1 és 5 perces chartokon láttam az indikátorok, mozgóátlagok alapján láttam), de szűk (akár követő) stoppal lehetett volna nyitni shortot. Ilyen szituációkban azért is kérdezek rá, mert te sokszor 30 pontot is megjátszol, ha az 1 vagy 5 perces chartok alapján úgy látod, és gondoltam, hogy most is így látod a tegnapi csúcsról.
Én úgy vagyok a beírásaimmal, hogy az azokban leírt elképzeléseim vagy helyesek vagy nem, vagy bejönnének vagy nem, többnyire nem térek vissza rájuk, de a kihagyott jó elképzeléseim valóban bosszantanak, és ezért morgolódok. A legtöbbször munka, időhiány és egyéb körülmények miatt nem írok, sőt a fórumot sem tudom folyamatosan követni, csak utólag.