Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

sokmilliárdos dobás

banyaiz Előzmény: #836967

Egy dolog biztos az állami megrendelések. Azzal kitömik a következő években ezt a cégcsoportot. Ezzel a lehetőséggel mit kezdenek az a kérdés.

Csak a 4 ig-t nézve az fix biztos, halálbiztos, hogy megrendelés az állami szférából érkezik csak a cég kapacitása a határa ennek. :)

Ezzel mit kezd az egész cégcsoport azon belül 4 ig ott már sok lehetőség van. Hogyan menedzselik ezt az egész helyzetet.

Kivéve egy forradalmat, vagy G napot Viktor és Lőrinc között a biztos pont a következő 3 évben megrendelés annyi lesz győzzék teljesíteni. Ehhez ők terveznek e 4igban tőkeemelést meggyorsítsák a növekedését , vagy növeljék a kapacitását mint kérdés. Nem tudom jelenleg mire képes ez a cég mekkora megrendeléseket tud a jelenlegi méretében teljesíteni. Ezen is múlhat akarnak e tőkét emelni mert hiába a nagy megrendelés ha a cég kicsi a teljesítéséhez.

Annak idején bankban is volt olyan saját praxisomban annyi hitelkérelem volt megtöltötte az irodámat. :) Csak én voltam a szűk keresztmetszet mert fel is kellett dolgoznom. Ami nem ment olyan gyorsan mint a kérelmek beérkezése.