Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kormanyinfó

banyaiz Előzmény: #836501

Kapott kemény kérdéseket , csak mind a kérdések mind a válaszok már a norma részévé váltak.

Tudod olyan ez ha minden nap az emberek egymást kaszabolnák az utcán szamurájkardokkal az is a norma része lenne. Teljesen hétköznapi kis eset azt látod miközben mész a boltba 3 embert feltrancsíroztak, és hazafelé pedig 4-et. Semmi különös nem lenne ebben ha ez mindennapos eset lenne. A norma ez lenne. Otthon meg se említenéd , hogy történt valami annyira hétköznapi lenne. :)

Pontosan ez van egy egy lerágott csontnál és arra adott kitérő válaszoknál. Mindennapi norma már. Maga az újságíró is úgy kérdezi meg olyan fásultsággal mintha éppen az időjárásról beszélgetne és már unná a dolgot, de valamiről muszáj csevegni.

Tudatos ezeknek az ügyeknek a bagatellizálása , 100x kérdezik 100x kitérő válasz, vagy fake news, vagy bevándorlópárti vagy hasonló sablon. 101 . alkalommal mivel következménye semmi nincs már mindenkinek hétköznapi. Máris a norma része. Persze ehhez kell az EU ne lépjen semmit, ahhoz pedig pontosan úgy kell belőnie Viktornak a dolgait ami még éppen csak a falig ment el, nem vált ki érdemi lépéseket. Ehhez van érzéke mert folyamatosan ezt játssza, hogy csak szájkarate legyen a következmény, és az utolsó lépésnél megáll az érdemi következmények előtt. Ezzel lassan az utolsó előtti lépés az már a norma. :) Ez teljesen tudatos a részéről vsz. Működik is .