Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #834606

Távlatokból lehet jól átlátni a dolgokat. Visszanézve . Olyan ez mint a tőzsde, nagy hangzavar egymásnak ellentmondó és visszanézve letisztul mi is történt ott akkor és miért. Nézzünk csak vissza erre a 2008-2018-as tőzsdei időszakra ugye, hogy milyen tiszta a kép. :)

Pl én akkor tüntikéztem a tandíj ellen iskolás voltam még. Addig tartott ez a forradalmi hangulatom amíg Lajos eljött a diákok közé vette a fáradságot és érvelt, felvázolta mi is a játék, mi történik . Előadást tartott tulajdonképpen az ügyben. Amit egyrészt értékeltem, másrészt elgondolkoztam és arra a megállapításra jutottam igaza van .

Ami történelmi távlatokban is megállta a helyét úgy gondolom az a megállapítás amire akkor jutottam. De ennek örülök, hogy eléggé időben sikerült ezt felismernem. :) Az időtényező és az erőoszpontosítás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. :)

Utólag szerintem abban minden komolyan vehető szakember egyetért ha nincs az a stabilizációs csomag ott és akkor game over. Már amúgy is elkésett volt , sokkal előbb kellett volna . Abban is egyetért minden ilyen matador, hogy egy egy ilyen stabilizáció sikeressége az alapja a későbbi gazdasági növekedésnek.

Mostani időszakra nézzük ugyanezt, Orbánék 2010-14 között amiről handabandáznak csak annyit produkálnak is, ellenségekkel szélmalmoznak, megnézhetnénk most magunkat . Akármilyen fellendülés volt a világban ezekben az években megnézhetnénk magunkat , hogy lóg ki a seggünk a gatyából. :) Csak az ellenségekkel való szélmalmozás leple alatt csináltak egy komoly kiigazítást is.

De ezt mire használják fel ezt a lehetőséget ez a kérdés most. Erre majd megint 20 év múlva látunk tisztán , persze mindenféle megállapításra most is juthatunk mint én tandíj ügyben 2x éve. Aztán visszanézzük 20 év múlva ha megérjük. Addigra letisztul.