Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #834589

Legközelebb találkozol velük mond el nekik a 2001 -es fellendülés Lajosnak köszönhető. Nem biztos, hogy ezt a gondolatmenetet magukévá teszik, vagy különösebben lelkesek lesznek, de ettől még igaz.

Ugye nem hajtja végre az igen népszerűtlen stabilizációs programját akkor 2001-ben a fű se nő. :)

Sajnos ezt viszonylag kevés embernek sikerült felismernie ezért lenne jó ha elmondanád majd nekik ha ez szóba kerül.

XXI. sz, vagy XV. vagy ie előtt 500 teljesen mindegy a politikai hatalom egyik legnagyobb támasza gazdaságilag milyen lábon áll egy ország, vagy birodalom, vagy falu vagy bármi. Ha ínséges idők vannak az a regnáló hatalmon csapódik le.

Ideig óráig lehet ellenségekre mutogatni ilyenkor ez történt 2010-14 között. Amikor még recesszióban voltunk. Gonosz bankok, gonosz imf , szabadságharc. Csak ezekkel nem lehet jóllakni ezért jól jött a 14-18 fellendülés végre a gödörből kifelé. Azért biztos ami biztos rátettek egy kis gonosz migrántozást. Sose árt az ilyesmi , egy ellenségkép.

Ugyanezek az emberek akikről beszélsz felgyújtanák Bp-et, már lángolna mint Róma, most ebben a percben , ha rosszabbul alakulnak a dolgok mondjuk ellenkező előjellel ebben a 4 évben és esetleg kizárólag a külső körülmények miatt, az mindegy. :) Így megy ez.

Kádár nem is tudom elemi iskolát végzett de tisztában volt ezzel nem véletlenül ment el a gulyáskommunizmus irányába . Volt érzéke azért a politikához.

Egyébként 2010-14 között egy bokroscsomag kaliberű kiigazítás zajlott, csak kevés szó esett róla a gonosz bankozás, imf-ezés közben. Részben ennek a hozadéka van most. Nem a gonosz imf-ezésnek. Hanem a háttérben történt igen komoly kiigazításnak. + a támogató külső körülményeknek de az is kevés lenne ha nem történik meg ez a kiigazítás 10-14-ben.